Anasayfa

05-12-2017
Atina’da "kemer sıkma" karşıtı gösteri
Atina’da Çalışma Bakanlığı'nı işgal eden göstericilerle güvenlik güçleri arasında çıkan arbedede bir polis yaralandı.
5 Aralık 2017 Salı

Başkent Atina’da "kemer sıkma" önlemleri kapsamında grev haklarına ilişkin düzenlemeyi protesto eden göstericilerle güvenlik güçleri arasında çıkan arbedede bir polis yaralandı.

Mücadeleci İşçi Cephesi (PAME) çağrısıyla bir araya gelen yaklaşık bin kadar gösterici, başkentin Klafthmonos Meydanı’nda yer alan Çalışma Bakanlığı binası önünde toplandı.

Hükümet ve kreditörlerin ekonomi politikalarına karşı slogan atan göstericilerden bir kısmının, bakanlık binasını işgal etmesi üzerine polis ile arbede yaşandı.

Bakanlık binasının kepenklerini kırarak içeri giren göstericilere müdahale eden bir polis, başından hafif yaralandı.

Yunanistan ve kreditörleri arasındaki kurtarma paketi önlemleri kapsamında, sendikaların greve gitmelerini kısıtlamaya yönelik düzenleme planı açıklanmıştı.

Haberler


İskeçe Merkez Türk İlkokulundaki kermese yoğun ilgi

Müftü Trampa Edirne merkezli “Balkan Araştırmaları Merkezi” kurulmasını önerdi

Balkanlar’dan gelen din alimleri Edirne’de buluştu

ELTA’dan şube kapatma planında değişiklik

Girit’de kanlı hesaplaşma: Ölü ve yaralılar var

Burhan Baran’dan ELTA şubelerinin kapatılmasına tepki

Gümülcine Başkonsolosluğundan 10 Kasım’a özel resim ve kompozisyon etkinliği

Yunanistan, hukukun üstünlüğünde Avrupa’da en gerilerde

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’dan Bakan Yardımcısı Kaçafados’a ziyaret

Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden kermes

Kalp doktoru Mümin Hüseyin özel muayenehanesini açtı

Sami Toraman son yolculuğuna uğurlandı