Anasayfa

11-12-2017
ABTTF'den üye derneklere yıl sonu ziyareti
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), geleneksel yıl sonu üye dernek ziyaretleri kapsamında 9 Aralık Cumartesi günü Troisdorf Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Bonn ve Çevresi Batı Trakya Türkleri Derneği'ni ziyaret etti.
11 Aralık 2017 Pazartesi

ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, ABTTF Başkan Yardımcıları Sami Yusuf, Mustafa Kasap, Bülent Çolak ve Vedat Arap ile ABTTF Başkanlık Kurulu'nun yedek üyesi Tuncay Kara derneklerin yöneticileri ve üyeleri ile bira araya geldiler.

Troisdorf ve Bonn dernekleri ziyaretlerinde ağırlıklı olarak Batı Trakya Türklerinin anavatanı Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7-8 Aralık tarihlerinde Atina'ya ve Batı Trakya'ya yaptığı ziyaret değerlendirildi.

ABTTF Başkanı Habipoğlu, ABTTF'nin 2017 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında da bilgi verdi. Habipoğlu ayrıca, üye derneklerin, ABTTF'nin desteğiyle 2018 yılında faaliyet gösterdikleri bölgelerde Batı Trakya Türklerine yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceğini ifade etti.

Troisdorf ve Bonn derneklerinin başkan ve yöneticilerine ABTTF'ye verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Habipoğlu, kendilerinin ve ailelerinin yaklaşan yeni yılını kutlayarak 2018'inin Batı Trakya Türk toplumunun sorunlarının çözümü bağlamında olumlu ve başarılı bir yıl olmasını diledi.

Haberler


Topsidis, Cumhurbaşkanı Tasulas ile görüştü

Karacaoğlan davası ertelendi

Memurlardan bütçe protestosu: 24 saatlik grev

İskeçe’deki çiftçilerden şehir meydanında eylem

Baran: 2026 bütçesi halkın sorunlarına yanıt vermiyor

İskeçe Türk Birliğinin “Bizim İnsanımız” programı yayında

“Yeni Demokrasi tarımı ve hayvancılığı yok oluşa sürüklüyor”

Yassıköy Belediyesi bugün sembolik olarak kapalı

Seçmenin yarısı erken seçim istiyor, kararsızlar yüzde 21

İskeçe Müftülüğünden “Evliliğe İlk Adım” programı

Çiftçi eylemlerinin Türk tarafındaki tır trafiğine olumsuz etkileri sürüyor

Gümülcine Belediyesinden sembolik kapanma kararı