Anasayfa

25-12-2017
Üç aile evsiz kaldı
İskeçe ili Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Elmalı köyünde 23 Aralık Cumartesi günü çıkan yangında üç ev yandı.
25 Aralık 2017 Pazartesi

Elmalı köyünde soydaşa ait bir evin baçasından çıktığı tahmin edile yangın kısa sürede diğer evlere de sıçradı. Sabah erken saatlerde başlayan yangında üç ev tamamen yandı.

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete ve Mustafçova belediye başkanı Cemil Kabza evleri yanan soydaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Konuyla ilgili olarak İskeçe Seçilmiş Müftülüğü yardım kampanyası başlattı. Ahmet Mete sosyal medya hesabından yardım kampanyasını şöyle duyurdu:

"Sevgili dostlar. İskeçe balkan kolunun önemli bir köyü olan Elmalıda bugün sabah saatlerinde yangın çıkmış ve 14 kişinin yaşadığı,dört ailenin barındığı üç ev tamamen yanmıştır. Elbisesiz ,eşyasız ve parasız yangından kurtulan kardeşlerimizin can kaybı yoktur hamdolsun. Kardeşlerimize yardım elimizi uzatmak ve bu kar kışta yaralarına merhem olmak kardeşlik vecibemizdir. Bu vesileyle İskeçe Seçilmiş müftülüğü olarak yardım kampanyası başlatıyoruz. Hem Batı Trakya hemde yurtdışındaki kardeşlerimizden yardım edilmesini bekliyoruz. Allah yardımlarımızı kabul etsin ve hiç kimseyi ateş ve su ile imtihanda aciz bırakmasın. Saygı ve hürmetlerimle."



Haberler


DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı

Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Eurobarometer: Avrupalıların yarıdan fazlası dünyanın geleceğinden endişeli

Sahil Güvenlik botu ile göçmen teknesi çarpıştı: 15 ölü