Anasayfa


12-02-2018
T.C. Ziraat Bankası’ndan tütüncülere kredi imkanı
TC Ziraat Bankası tütün üreticilerine kredi imkanı sunuyor. Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi, üyeleri için TC Ziraat Bankası ile düşük faizli kredi sözleşmesi imzaladı.
12 Şubat 2018 Pazartesi



Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat ile TC Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Mustafa Karabulut kredi sözleşmesini 12 Şubat Pazartesi günü Gümülcine’de imzaladı.

KOOPERATİF BAŞKANI ESAT
Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Biz her zaman üyelerimizin yanında olduk. Yönetim olarak tütün üreticilerin düşük faizli kredi alabilmeleri için uzun zamandan beri çalışmalarımız vardı. Bu konuyla ilgili bir çok görüşmelerimiz oldu. Ziraat Bankası ile uzlaştık. Tabii bu krediyi almak isteyenlerin mutlaka üretici olması gerekiyor. Bugün de burada T.C. Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Mustafa Karabulut ile üreticilerimizin düşük faaizli kredi alabilmeleri için sözleşme imzaladık. Hepimizin bildiği gibi Ziraat Bankası Yunanistan’daki diğer bankalar ile aynı sistemle çalışıyor. Hatta verilecek kredi faizi diğer bankalardan daha düşük. Üyelerimiz Ziraat Bankasından kredi alabilmeleri için tarla bildirimleri yaparken Ziraat Bankasında olan hesap numarasını getirmeleri gerekiyor.”

TC ZİRAAT BANKASI MÜDÜRÜ KARABULUT
TC Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Mustafa Karabulut ise yaptığı açıklamada, imzalanan sözleşmenin üretimi desteklemek için imzalandığını söyledi. Karabulut şöyle konuştu: “Bizim kapımız herkese açık. Bugün burada üretimi desteleme kredisi için Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat ile bir sözleşme imzaladık. Üreticinin Ziraat Bankası’ndan üretim destekleme kredisi alabilmesi için herşeyden önce gerçekten tütün üreticisi olması gerekiyor. Amacımız bölgede tütün üreticilerini desteklemek. Yani üreticinin nakit para ihtiyacını, üretimi destekleyerek karşılamaya çalışacağız. Kooperetif üzerinden gelen talepler bizim için daha önemli. Üreticilerimiz OPEKEPE’ye bildirim yaparken bildirdikleri banka hesaplarını TC Ziraat Bankası’na geçirirlerse kredi almaları daha da kolay olacaktır.”

Haberler


Türk ve Yunan heyetleri İstanbul’da buluştu

Ev sahibi olmak hayal oldu!

DEB Partisi seçim çalışmalarına Şahin köyünden başladı

Şiir yarışmasında derece giren Ayça için okulunda tören düzenlendi

Türk ve Yunan kültür bakanları ’Romeo ve Juliet’i birlikte izledi

Kacır Selanik’te soydaşlarla görüştü

Ramadan Duban için duygusal veda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ataman’a ‘geçmiş olsun’ telefonu

Özgür Ferhat ELGA Başkanı ile görüştü

Kadın Platformu üyelerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Selanik’te Kacır - Papayeorgiu görüşmesi  

Akçapar ve Frangoyannis bugün bir araya gelecek