Anasayfa

10-05-2018
Nail - Cemile çifti fizik tedavi merkezlerini açtı
İskeçe’nin Gökçepınar köyünden uzman fizyoterapist Nail İmamoğlu ve Demircik köyünden olan eşi fizyoterapist Cemile Onbaşı, İskeçe’re kendilerine ait Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet vermeye başladılar.
10 Mayıs 2018 Perşembe

Fizyoterapist çift, Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun oldu. Nail İmamoğlu daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nde yüksek lisans yaptı ve sekiz yıl boyunca Türkiye'nin farklı hastanelerinde çalıştı.

İskeçe'de açılan fizyoterapi ve rehabilitasyon merkezinde bel-boyun fıtığı, kas iskelet sistemi rahatsızlıkları, ağrı ve ödeme yönelik kullanılan son teknoloji TECAR terapi cihazı ile tedavi, sanal gerçeklik (Teknoterapi) ile tedavi, lenf drenajı masajı, başağrısı tedavisi, akciğer hastalarına ve inkontinansı (idrar kaçırması) olanlara tedavi ile birlikte kişiye özel egzersiz programları uygulamaktadırlar.
Cemile Onbaşı ve Nail İmamoğlu'nun fizyoterapi merkezi İskeçe'de Klemanso 26 adresinde bulunuyor.

Haberler


Metron Analysis anketinde YDP 2,5 puan kayıpta

Kosova ve K. Makedonya Türkleri AP’de tanıtıldı

Din Görevlileri Derneğinden Başkonsolos Aykut Ünal ve müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Success Yabancı Dil Kursundan Londra çıkarması: Öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi

IEA: Dünya tarihinin en büyük enerji krizlerinden biriyle karşı karşıya

Eyalet Gençlik Meclisi ilk toplantısını yapıyor

Politico: Avrupa yakıt stoklarını bilmiyor, koordinasyon eksikliği risk yaratıyor

Gümülcine’de bazı yollar asfalt çalışması nedeniyle kapatılacak

NASA’nın eski astronotu Bonnie Dunbar Dedeağaç’a geliyor

Zeybek’ten hayvan sayısı verilerindeki fark için soru önergesi

Yunan aktivist grup: Atina, İsrail’in filo saldırısına sessiz kaldı

Pervin Hayrullah: “Batı Trakya Türk Azınlığı sistematik asimilasyon politikalarıyla karşı karşıya”