Anasayfa

14-05-2018
Tutuklu Yunan askerlerine AP’den ziyaret
Avrupa Parlamentosu (AP) Delegasyonu Başkanı Manolis Kefalogiannis, Edirne’de askeri yasak bölgede yakalandıktan sonra tutuklanan Yunanistan ordusuna mensup iki askeri kaldıkları cezaevinde ziyaret etti.
14 Mayıs 2018 Pazartesi



Edirne’ye giden Kefalogiannis, F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Teğmen Aggelos Mitretodis ile Astsubay Çavuş Dimitros Kouklatzis’i ziyaret etmek üzere cezaevine gitti. Kefalogiannis’in ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyaret sırasında, gazetecilerin cezaevi tarafına geçişine güvenlik güçlerince izin verilmedi.

Ziyaretin ardından Kefalogiannis, Kıyık semtinde bulunan Ortodoks Sveti Georgi Kilisesi’ne geçti. Burada rahip Aleksandır Çıkırık ile bir süre sohbet eden Kefalogiannis, daha sonra dua etti.

Kefalogiannis, ziyaretle ilgili olarak Yunan gazetecilere açıklamalarda bulunurken, Türk gazetecilerinin sorularını ise yanıtsız bıraktı.


Haberler


Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı