Anasayfa

25-05-2018
Başkonsolos Ömeroğlu YAKA İKE’yi ziyaret etti
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Rodop ilinin YAKA bölgesinde faaliyet gösteren YAKA İKE Kiraz İşleme Tesisi’ni ziyaret etti.
25 Mayıs 2018 Cuma

YAKA İKE Kiraz İşleme Tesisi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Sadık Ahmet, Başkonsolos Murat Ömeroğlu’na tesisin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tesisin kurulduğu günden bugüne kadar bir çok test aşamalarından geçtiğini belirten iş adamı Sadık Ahmet, son olarak geçtiğimiz günlerde Avrupa'da çok az sayıda işletmenin sahip olduğu BRC AA+ sertifikasını almaya hak kazandıklarını dile getirdi.

Tesisin başta YAKA bölgesi olmak üzere Yunanistan’ın bir çok farklı noktalarından kiraz alımına devam ettiğini kaydeden Sadık Ahmet, Başkonsolos Ömeroğlu’na bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete ilişkin Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından, "YAKA IKE şirketini ziyaret ettik. En ileri teknolojik ekipmanlarla kiraz paketleme yapılan bu tesise daveti için Sn. Levent Sadık Ahmet'e teşekkür ediyoruz" paylaşımında bulundu.


Haberler


Hayvan besicilerinden protesto gösterisi

Yunanistan, “hastane mantarı” vakalarında AB’de ikinci sırada

Mizanlı’daki protestoya ABTTF’den destek: “Eğitimde çifte standarta son verilsin”

Miçotakis ve Bergkam enerji iş birliğini görüştü

Okul binasına alınmayan Encümen Heyeti, taleplerini Bakan’a kapıda iletti

Bakan Zaharaki, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesini ziyaret etti

İskeçe’de Mizanlı Türk Azınlık İlkokulunun açılmaması protesto edildi

BTTÖB’den yeni eğitim yılı mesajı: “Azınlık okullarının kapatılmasına dur demeliyiz”

Eğitim Bakanı Zaharaki yarın İskeçe’de olacak

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 79 yaşında

AB Savunma Fonu’ndan Yunanistan’a 787 milyon euro

Türk turist akını bölge ekonomisini canlandırdı