Anasayfa

19-07-2018
Emine Tabak annesini kaybetti
GÜNDEM gazetesinde aile - çocuk konularında köşe yazıları yazan Emine Tabak'ın annesi Hatice Tabak 79 yaşında vefat etti.
19 Temmuz 2018 Perşembe

1939 yılında Gümülcine İdadiye mahallesinde dünyaya gelen Hatice Tabak, Hüseyin Tabak'la evli olup, Emine ve Ahmet adında iki çocuk annesiydi. Yaklaşık iki yıldır sağlık sorunları yaşayan ve tedavi gören Hatica Tabak, 18 Temmuz Çarşamba günü yaşama gözlerini yumdu.

Gümülcineli doktor Necati Sütçüoğlu'nun ablası olan Hatice Tabak, 19 Temmuz Perşembe günü Kırmahalle Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecek. 79 yaşında vefat eden Tabak'ın Gümülcine Yenicemahalle mezarlığına defnedileceği bildirildi.

GÜNDEM gazetesi olarak köşe yazarımız Emine Tabak'a ve tüm aileye başsağlığı ve sabır, merhumeye Allah'tan rahmet dileriz.

Haberler


Mucize Tiyatrosundan Çanakkale’ye kültür gezisi

DMT Eyaletinden işletmelere yeni destek aracı: “Dışa Açılım Ofisi”

Yaz ayları için yeni zam dalgası uyarısı

Hebilköy’de 700 yıllık “Kırk Kurbanı” geleneği

BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet’ten karne günü mesajı

Basketbolda Olimpiakos şampiyon oldu

Müftüler Trampa ve Şerif, Köln’deki Uluslararası Müslümanlar Konferansı’na katıldı

Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali

Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı