Anasayfa

08-08-2018
İskeçe Türk Birliği'nin gerçekleştirdiği "PAYLAŞIYORUZ" kampanyası tamamlandı
İskeçe Türk Birliği'nin (İTB) bölgemizdeki ihtiyaç sahiplerine ve mültecilere yönelik gerçekleştirdiği ve her türlü giysi, kırtasiye malzemesi ve oyuncak bağışını kapsayan "PAYLAŞIYORUZ" kampanyası tamamlandı.
8 Ağustos 2018 Çarşamba



İskeçe Türk Birliği tarafından toplanan mazlemeler, farklı tarihlerde dört kez göçmen ve mülteci merkezlerine gönderildi. Ayrıca toplanan malzemelerin bir bölümü de yine farklı tarihlerde İskeçe il genelinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. İskeçe Türk Birliği yönetimi tarafından koordine edilen kampanyaya İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu ile Gençlik Kolu da aktif destek sağladı.

2018 yılı Mart ayında başlatılan ve "Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin Paylaşıyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde toplanan giysiler ve diğer malzemeler belirli aralıklarla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İskeçe Türk Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada PAYLAŞIYORUZ kampanyasına katılarak, katkı sağlayan ve yardımların ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür edildi.


Haberler


Dar gelirli hanelere aylık gıda desteği

SİRİZA’dan hükümete Tempi tepkisi

KYSEA’dan dev silahlanma kararı

Gümülcine’deki tarım konferansının açılışını Andrianos yapacak

Hastanelere gidecek 3,5 ton sağlıksız gıda ele geçirildi

Gümülcine–Yanıköy yolunda geçici çözüm: Alternatif yol çalışmaları başladı

Tempi tren kazası davası 1 Nisan’a ertelendi

Halkın yüzde 62’si hükümet değişikliği istiyor

Batı Trakyalı gençler bayram yemeğinde buluştu

İskeçe Müftülüğü din görevlilerini bayram sofrasında buluşturdu

“Müzik Birleştirir” etkinliği Gümülcine’de gerçekleştirildi

Akaryakıta indirim, Fuel Pass geri geliyor