Anasayfa

14-08-2018
Ketenlik Gençlik Festivali'nde binler buluştu
Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Ketenlik Gençlik Festivali" olağanüstü bir katılımla gerçekleştirildi.
14 Ağustos 2018 Salı



10 - 11 Ağustos tarihlerinde yapılan iki günlük festival Ketenlik köyü futbol stadında yapıldı.

Festival, Ketenlik Gençlik Derneği bünyesindeki Ketenlik Gençlik Festivali Organizasyon Komitesi tarafından düzenlendi. "14. Ketenlik Gençlik Festivali" 10 Ağustos Cuma günü açılış töreniyle başladı.

Festivalin açılış konuşmasını Ketenlik Gençlik Festivali Organizasyon Komitesi Başkanı Hüseyin Karahus yaptı. Karahus, büyük bir ekibin festivalin başarısı için çalıştığını belirterek, tüm ekibe, sponsorlara ve bu etkinliğe sahip çıkan halka teşekkür etti.

Daha sonra İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, DEB Partisi Başkan Vekili Ahmet Kara, İskeçe Gönüllü Kan Verenler Derneği Başkanı Yannis Papahronis, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, İskeçe SİRİZA milletvekilleri Stathis Yannakidis ve Hüseyin Zeybek ile Türkiye'nin Gümülcine Konsolosu Neslihan Altay birer konuşma yaptılar. Festival yönetimi tarafından tüm konuşmacılara plaket verildi.

Protokol konuşmalarından sonra sahneye ilk olarak İskeçe Türk Birliği halk oyunları ekibi çıktı. Yapılan gösteri seyircilerden büyük alkış aldı. Daha sonra ise Ketenlik gençlerinin hazırladığı skeçler ve dans gösterileri sahnelendi.

İlerleyen saatlerde ise Türkiye'den gelen Koliva Grubu konser verdi. Konseri çok sayıda genç izledi.
14. Ketenlik Gençlik Festivali'nin ikinci gününde ise Ketenlik'te Sinan Akçıl rüzgarı esti. Türkiye'den gelen ünlü pop sanatçısı Sinan Akçıl'ın konserini binlerce Batı Trakyalı izledi.

Haberler


Türkiye’den Yunanistan’ın Ege’yi kapsayan turizm planına tepki

Trakya Üniversitesi Batı Trakya’da öğrencilere tanıtıldı

Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez

Hakkın aynasını kırmayalım

İskeçeli Kur’an kursu öğrencileri Bolu ve İstanbul’u gezdi

Miçotakis: “Yunanistan artık yolsuzluk ağlarının ve kayırmacılığın esiri olamaz”

Yapay Zeka - Anlamını Yitiren Sıfatlar - Gerçeğin Sorgulanması

Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak