Anasayfa


11-03-2015
İskeçe Ertun için gözyaşı döktü
İskeçe’nin sevilen genç yeteneklerinden Ertun Ramadan hayatının baharında vefat etti.
11 Mart 2015 Çarşamba

İskeçe’nin sevilen genç yeteneklerinden Ertun Ramadan hayatının baharında vefat etti. Genç müzisyen Ertun, 8 Mart Pazar gecesi kalbine yenik düşerek Allah’ın rahmetine kavuştu. 29 yaşında hayata gözlerini yuman Ertun Ramadan, 10 Mart Salı günü düzenlenen cenaze töreniyle ailesinin, sevenlerinin ve kendini tanıyanların gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. İskeçeli genç müzisyen için düzenlenen cenaze töreni son yıllarda İskeçe gerçekleştirilen en kalabalık cenazelerden biri oldu.

8 Mart Pazar günü arabasıyla eve döndüğü sırada geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat eden Ertun Ramadan evli ve bir çocuk babasıydı. Ertun, geride birkaç ay önce dünyaya gelen bebeği ve acılı bir eş ile ailesini bıraktı. Ertun için düzenlenen cenaze töreninde İskeçeli soydaşların duygulu anlar yaşadığı ve birçok kişinin gözyaşını tutamadığı gözlendi. Ertun Ramadan, 10 Mart Salı günü Muhacırmahalle Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrasında yapılan cenaze töreniyle İskeçe Aşağımahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ertun Ramadan, çocukluk yıllarından itibaren İskeçe Türk Birliği’nde müzik dersleri almış ve vefatına kadar müzikle yakından ilgilenmişti. Çevresinde sevecen, güleryüzlü ve kibar tavrıyla tanınan Ertun, tüm İskeçelilerin sevgi ve saygısını kazanmış biriydi.

GÜNDEM gazetesi olarak, Ertun’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Haberler


Yerapetritis: ‘Deniz parklarının yeri henüz belirlenmedi’

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu

Yapay Zeka: Fırsatlar ve Dezavantajlar

Edirne’de ‘Balkan İş Forumu’

Bu geceden itibaren yağışlar etkili olacak

Topsidis, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Shinas’la görüştü

Miçotakis’in Ankara ziyaretinin tarihi belli oldu

Türk ve Yunan sanatçıların birlikte rol aldığı Romeo ve Juliet oyunu perde diyor

İran ve İsrail merkezli kurum ve kuruluşlarda güvenlik önlemleri artırıldı

YDP’nin Beleri adaylığına muhalefetten tepki

Yunanistan askeri heyetinden Edirne’deki tugay komutanlığına ziyaret

10 Yunanlıdan 7’si yaşam standartlarının kötüleşmesinden şikayet ediyor