Anasayfa

12-09-2018
BAKEŞ'ten eğitim yılı mesajı
Batı Trakya Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) yeni eğitim yılı nedeniyle mesaj yayınladı.
12 Eylül 2018 Çarşamba

BAKEŞ mesajında; çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitim sürecinin, sadece bireylerin değil toplumların da geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı.

BAKEŞ'in 2018 - 2019 eğitim - öğretim yılı mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Geleceğin teminatı olan öğrencilerin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumların da geleceği için büyük önem taşımaktadır. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla görev yapan öğretmenlere büyük görev düşmektedir. Velilerin çocuklarıyla daha yakından ilgilenmelerinin, okulu ve öğretmenleri ile sürekli ilişki içinde olup eğitim sürecinde bizzat yer almalarının, okulları sahiplenmelerinin çok yararlı sonuçlar doğuracağına inanmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası'nı kutluyor, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı'na ve ülkemiz Yunanistan'a başarılar getirmesini temenni ediyoruz."

Haberler


Zeybek: “Azınlık ilkokuluna kayıt engelinin hangi gerekçeye dayandığı hâlâ açıklanmadı”

BM raporunda Yunanistan mercek altında

Tütün üreticilerine OSDE uyarısı

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencilerinin geleneksel kermesi yarın başlıyor

Makedon Dili Merkezi’nin davası bir yıl ertelendi

İnanç Mustafaoğlu’ndan İskeçe’deki su zammına tepki

Gümülcine Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticilerine eğitim semineri düzenledi

Lavrio ihalesine İsrailli şirket de katıldı

Miçotakis: “Savunmaya milyarlar harcadık ancak yerli sanayimiz gelişmedi”

Türkçe ders kitapları Batı Trakya’ya geldi

Dağ köyleri ve uzak adalarda istihdama devlet desteği

Eğitim Bakan Yardımcısı Papaioannu Türkçeyi “zorunlu homojenleştirme aracı” olarak tanımladı