Anasayfa

26-09-2018
BTTÖB Türk sanat müziği korosu çalışmalarına başlıyor
Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği'nin (BTTÖB) Türk sanat müziği korosu çalışmalarına başlıyor.
26 Eylül 2018 Çarşamba

İlk buluşmasını 28 Eylül Cuma akşamı saat 18:00'de dernek lokalinde gerçekleştirecek olan koroda yer almak isteyen müzikseverlerin koro çalışmalarına katılabileceği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak BTTÖB tarafından yapılan açıklama şöyle:
"Kültürümüzü ve müziğimizi yaşatmak adına Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği ve Türk sanat müziği koromuz gayretle çalışıyor. Bu gayretli çalışmaların içinde yer almak isteyen tüm müzikseverleri koromuzun bir üyesi olarak görmek istiyoruz.

Özellikle yeteneklerini göstermek isteyen, kültürümüzün yaşamasını önemseyen, haftada bir gün iki saatini neşeli, keyifli bir ortamda geçirmeyi arzulayan ve hayatına yeni dostluklar katma düşüncesi içerisinde olan tüm genç arkadaşlarımızı koromuza katılmaya davet ediyoruz.

İlk buluşmamızı 28 Eylül 2018 Cuma akşamı saat 18.00'de Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği'nde gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmada mevcut koro üyelerimizle birlikte yeni katılımcılarla Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği'nde buluşmaktan ziyadesiyle mutlu olacağız."

Haberler


Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı