Anasayfa


04-10-2018
Türkçe konuşan girişimciler Ankara’da buluştu
Farklı ülkelerden Türkçe konuşan girişimciler Türkiye’nin başkenti Ankara’da buluştu.
4 Ekim 2018 Perşembe



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından organize edilen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına, Batı Trakyalı iş adamları da katıldı.

Ankara’da 29 Eylül tarihinde başlayan ve 12 Ekim tarihinde sona erecek olan 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına toplam 20 farklı ülkeden 47 girişimci katıldı.

TOBB’un gerçekleştireceği iki haftalık programa Batı Trakyalı iş adamları da davet edildi. Batı Trakya’dan programa Petrol Ofisi madeni yağları, Esan akü, Caldini otomobil bakım ve temizlik ürünleri Yunanistan distribütörü Gümülcineli genç iş adamı Emre Mustafa, mobilya ve aksesuar sektöründe faaliyet gösteren Epipla Thrakis mobilya mağazası ve atölyesi sahibi Nurhan Mustafa Nihat, inşaat ve elektromanyetik sektöründe faaliyet gösteren mühendis Hüseyin Hafız Ahmet katıldı.

TOBB tarafından düzenlenen program Ankara’da başladı. Ankara’nın ardından ikili görüşmeler ve toplantılar İstanbul’da devam edecek. Program kapsamında daha sonra Tekirdağ, Edirne, Çorlu ve Lüleburgaz ziyaret edilecek.

Farklı ülkelerden iş adamlarına birbiriyle tanışma ve işbirliği yapma olanağı sağlayan program çerçevesinde katılımcılar tarihi ve turistik yerleri gezme imkanı bulacak.

Ankara’da gerçekleştirilen açılışa katılan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, programa katılan Batı Trakyalı iş adamları ile görüştü ve katılım belgesi verdi.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup