Anasayfa

05-10-2018
Ahmet Hasan mühendislik bürosunu açtı
Gümülcineli inşaat mühendisi Ahmet Hasan yeni mühendislik bürosunu açtı.
5 Ekim 2018 Cuma

Gümülcine'de açılan Mühendislik Bürosu, Yeni Camii arkası, Othonos 8 - 16 adresinde zemin katta bulunuyor.

Dimokritos Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Ahmet Hasan, yani açtığı bürosunda, inşaat ve tamir izinleri, inşaat projeleri, ev - arsa - tarla ölçümleri, yapı ve enerji denetimleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları, kaçak yapıların yasallaştırılması ve inşaat sektörü ile ilgili her türlü hizmeti sunuyor.

1987 doğumlu olan Ahmet Hasan, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini doğduğu şehir olan Gümülcine'de tamamlayıp, üniversite sınavlarında elde ettiği başarı ile Dimokritos Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazandı. Üniversite eğitimine devam ettiği yıllarda askerlik görevini de tamamlayan Ahmet Hasan, 2013 yılında üniversiteden mezun oldu.

2013 yılından itibaren Gümülcine'nin önde gelen mühendislik bürolarında çalışıp, mesleki alanda edindiği deneyimlerden sonra, kendi iş yerini kuran Ahmet Hasan'ı, Othonos caddesi (sobacılar sokağı) üzerinde 8-16 numarada zemin kattaki mühendislik bürosunda bulabilirsiniz.

Haberler


Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı