Anasayfa

03-11-2018
Celal Bayar Azınlık Lisesi'nde 'Öğrenci Pazarı'
Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi Öğrencileri, 2 Kasım Cuma günü okul bahçesinde 'öğrenci pazarı' adı altında kermes düzenledi.
3 Kasım 2018 Cumartesi



Celal Bayar Lisesi son sınıf Öğrencilerinin geleneksel hale getirdikleri 'öğrenci pazarı' kermesinde öğrenci ve velilerinin hazırladığı yiyecek, tatlı, giyecek ve hediyelik eşyalar satıldı. Ã’ğrenciler ayrıca rahatsız olan bir arkadaşlarının tedavisi için yardım kutusu koyarak maddi destekte bulundular.

2 Kasım Cuma günü sabah saat 09:00'da okul bahçesinde düzenlenen kermese Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, milletvekili İlhan Ahmet, Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza ve azınlık meclis üyeleri, Gümülcine Belediyesi iktidar listesi başkanı Yannis Garanis ve azınlık meclis üyeleri ile azınlık kurum ve kuruluşların başkanları, temsilcileri ile soydaşların yoğun katılımıyla geçekleşti.

Kermeste elde edilen gelirin lise son sınıf öğrencileri tarafından kültürel amaçlı kullanılacağı belirtildi.

Haberler


“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”