Anasayfa


28-06-2019
Milletvekili adayı Mustafa Katrancı seçim bürosunun açtı
Yeni Demokrasi Partisi Rodop milletvekili adayı Mustafa Katrancı, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
28 Haziran 2019 Cuma



7 Temmuz Pazar günü yapılacak erken genel seçimlerde, Rodop ilinden milletvekili adayı olan Mustafa Katrancı, seçim bürosu açılışını yaptı. Gümülcine’de Kasaplar Çarşısı karşısındaki Marinaki 1 adresindeki seçim bürosunun açılışı 27 Haziran Perşemge günü gerçekleştirildi.

Katrancı’nın seçim bürosunun açılışına Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, Eyalet Meclis Üyesi Ahmet İbram, Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Hasan Hasan, Kozlukebir Belediye Meclis Üyesi İsmail Molla Ahmet, Şapçı Maronya Belediye Meclis üyeleri Ali Topal Mehmet, Mustafa Karagöz ile yakın çalışma arkadaşları ve civar köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili adayı Katrancı, açılış törenine katılan davetlileri karşılayarak yakından ilgilendi. Basına açıklamalarda bulunan Katrancı, açılış törenine katılımın yoğun olduğundan dolayı çok sıcak bir otamın olduğunu ve bundan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Katrancı, “Görünen o ki belirli bir umut ve gelecekleriyle ilgili gerçek bir beklenti içerisinde olan halkımız bu desteğiyle omuzlarıma ağır, ancak ağır olduğu kadar da güzel bir yük yüklemiş oluyor. İnşallah çıktığım bu yolda Allah beni mahcup etmez. Bu atmosferde şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Seçimlerin galibi belli olmakla beraber, adeta seçilecek milletvekili de belli gibi. Dolayısıyla bu duygularla öncelikle tüm halkımı ve buraya katılsın ya da katılmasın herkesi gönülden kucaklıyorum. Bundan sonra inşallah milletvekli adaylığım, 7 Temmuz’ndan sonra da milletvekilliğim tüm toplumumuza hayırlı olur” ifadelerine yer verdi.


Haberler


Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler

AP milletvekili Daly: ‘Ursula von der Leyen ve AB’nin eylemleri (Gazze’deki) soykırımı mümkün kıldı’

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyetinden milletvekili Baran’a ziyaret

Son 15 yılın en sıcak nisan ayı

Polis UCLA kampüsüne takviye güçlerle müdahale ediyor

Mihaloliakos cezaevinden çıkıyor

Başkonsolos Ünal ve eşi GTGB Yeni Nesil Kolu yönetimini ağırladı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis, Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mustafa ile görüştü

Ruvikonas Öğrenci Grubu, Atina’daki ABD Büyükelçiliği önünde Filistin bayrağı açtı

Danışma Kurulundan Şükrü Tufan için taziye mesajı

1 Mayıs kutlamalarında ‘Filistin’e özgürlük’ sloganları atıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret