Anasayfa

07-07-2019
Miçotakis: "Güçlü bir destek istedim ve bu desteği verdiniz"
7 Temmuz seçimlerinin galibi Yeni Demokrasi Partisi (YDP) Başkanı Kiriakos Miçotakis, yaptığı açıklamada tüm Yunanlıların başbakanı olacağını söyledi.
7 Temmuz 2019 Pazar

"Bize oy vermeyen vatandaşları ikna etmek için de çalışacağız" diyen Miçotakis, partisini destekleyen herkese teşekkür etti.

Kendisine üstlenen sorumluluğun bilincinde olduğunu kaydeden YDP lideri Miçoktakis, "Vatandaşlar artık ilerlemek istiyor. Kalkınma ve güvenlik istiyor. Ülkemizin yeniden güçlü olmasını istiyor. Biz de bunun bilincindeyiz." dedi.

Seçmenlere seslenen Miçotakis, "Sizlerden güçlü bir destek istedim. Siz de bu desteği bana verdiniz." diye konuştu. Vergileri düşürmeyi ve yeni işyerleri oluşturmayı taahhüt ettiğini ifade eden Miçotakis, hep birlikte çalışarak başaracaklarını dile getirdi. YDP lideri Miçotakis, "Yarından itibaren gökyüzü daha mavi olacak ve güneş daha çok parlayacak." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Haberler


Tempi tren faciası davası başlıyor: 36 sanık hakim karşısında

Gümülcine’de silahlı soygun girişimi: Bir kişi yakalandı, bir şüpheli aranıyor

Alkol ve sigara satışında dijital yaş doğrulama sistemi

Midilli’de şap alarmı: Hayvancılık ürünlerine kapsamlı yasaklar getirildi

Atina’da emekliler zam talebiyle sokağa çıktı

Rodop ilinde tarımın geleceği Gümülcine’deki kongrede tartışılacak

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti İskandinav pazarına açılıyor

ABTTF’den 21 Mart mesajı: “Irkçılık ve ayrımcılık devam ediyor”

Gümülcine’de “Müzik Birleştirir” konseri

Büyükelçi Çağatay Erciyes’ten Batı Trakya’ya bayram ziyareti

Başkonsoloslukta bayram coşkusu

Plastik kapaklar umuda dönüşüyor