Anasayfa


16-03-2015
Gerdeme ve Kayrak köylerine elektrik bağlantısı sağlanacak
Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclis Üyesi Önder Mümin ve Kozlukebir Belediye Meclis Başkanı Mehmet Arnavut, 16 Mart Pazartesi günü Gümülcine Elektrik İdaresi (DEİ) Müdürü Georgia Andreu’yu ziyaret etti.
16 Mart 2015 Pazartesi

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclis Üyesi Önder Mümin ve Kozlukebir Belediye Meclis Başkanı Mehmet Arnavut, 16 Mart Pazartesi günü Gümülcine Elektrik İdaresi (DEİ) Müdürü Georgia Andreu’yu ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak Önder Mümin tarafından yapılan yazılı açıklamada; elektrik verilemeyen Gerdeme ve Kayrak köylerine elektrik verilmesini talep ettikleri belirtildi. Görüşme sonunda “Bugün Gerdeme, yarın da Kayrak köylerine elektrik verilecek” denildi.

Görüşmenin ardından Önder Mümin ve Mehmet Arnavut yaptıkları ortak açıklamada şunları belirttiler: “Öncelikle ağır hava muhalefeti nedeniyle mağdur olan ve zor günler geçiren soydaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Değişik bölgelerde yaşanan sorunlar neticesinde tüm köylerimiz ile iletişim sağlanmış olup, Gerdeme ve Kayrak köylerinde on gündür elektrik kesintisi olduğunu tespit ettik. Bu doğrultuda Gümülcine Elektrik İdaresi Müdürü Georgia Andreu’yu ziyaret ettik ve acilen Gerdeme ve Kayrak köylerine elektrik verilmesini talep ettik. Sıcak ve dostane bir ortamda geçen görüşme neticesinde bugün Gerdeme, yarın da Kayrak köylerine elektrik verileceğini halkımıza saygıyla duyururuz. Acil müdahalesinden dolayı Gümülcine Elektrik İdaresi Müdürü sayın Georgia Andeu’ya teşekkürlerimizi arz ediyoruz.”

Haberler


Hakan Aysev’den Gümülcine’de muhteşem konser

Baran, İkinci Şans Okullarındaki öğrencilerin ulaşım sorununu sordu

İskeçe’de hatim etkinlikleri başlıyor

Yerapetritis: ‘Deniz parklarının yeri henüz belirlenmedi’

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu

Yapay Zeka: Fırsatlar ve Dezavantajlar

Edirne’de ‘Balkan İş Forumu’

Bu geceden itibaren yağışlar etkili olacak

Topsidis, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Shinas’la görüştü

Miçotakis’in Ankara ziyaretinin tarihi belli oldu

Türk ve Yunan sanatçıların birlikte rol aldığı Romeo ve Juliet oyunu perde diyor

İran ve İsrail merkezli kurum ve kuruluşlarda güvenlik önlemleri artırıldı