Anasayfa

19-08-2015
Domruköy Futbol Takımı köklü değişikliklere gitti
Domruköy Futbol Takımı Başkanı Oral Salim oldu. Başkan Yardımcılığı görevine de Tarkan Multaza ve Bilgin Hüseyin getirildi.
19 Ağustos 2015 Çarşamba

Önümüzdeki sezonda Yunanistan Amatör 2. liginde mücadele edecek olan Domruköy takımı bu sezon başarılı bir performans sergilemek istiyor. Bu kapsamda Domruköy takımının başına, bir dönem Kozlukebir Futbol Takımı (Aetos Arrianon) teknik direktörlüğü ve aynı zamanda takım kaptanlığı görevini yürüten başarılı çalıştırıcı Ahmet İbram getirildi.

Domruköy Futbol Takımı radikal idari heyet değişikliğinin yanısıra, önümüzdeki sezon yeni teknik direktörle birlikte oyuncu kadrosunda da ciddi değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere Domruköy idari kadrosundaki isimlerden başkan Oral Salim işletme sahibi. Başkan Yardımcıları'ndan Bilgin Hüseyin esnaf, Tarkan Multaza ise Eyalet Meclis Üyesi. Aslen Delinasufköylü olan Teknik direktör Ahmet İbram hali hazırda Eyalet Meclis Üyeliği görevinde bulunuyor.

Haberler


Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı