Anasayfa

31-08-2015
Düğün salonu ve eğlence merkezlerinin çalışma izinleri iptal edildi
Bulustra (Avdira) Belediyesi İskeçe'de kanunda öngörülen şartlara uymayan sekiz düğün salonu ve eğlence merkezinin çalışma iznini iptal etti.
31 Ağustos 2015 Pazartesi

Çalışma izinleri iptal edilen düğün salonları arasında İskeçe'de en çok tercih edilen Politia ve Apollon düğün salonları da var.

İskeçe kamuoyunu daha önce de meşgul eden düğün salonları ve eğlence merkezlerinin çalışma izni konusu bir kez daha gündemde. Bulustra Belediyesi Yaşam Kalitesi Komisyonu 25 Ağustos Salı günü yaptığı toplantıda, giriş - çıkış kavşağı olmayan ve ilgili yasada öngörülen şartları yerine getirmeyen toplam sekiz düğün salonu ve eğlence merkezinin çalışma iznini iptal etme kararı aldı.

Bulustra Belediye Başkanı Yorgos Çitiridis, belediyenin kanunu uygulamaktan başka bir şey yapmadığını belirterek, işyerleri sahiplerinin daha önce de uyarıldığını ve şartları yerine getirmeyen merkezlerin çalışma izinlerinin iptal edildiğini söyledi. Çitiridis, izinleri iptal edilen işyerlerinden üçünün gerekli çalışmaları yapmak üzere girişimde bulunduğunu ifade ederek, "Bu işyerleri yasal şartları yerine getirmek için çalışma başlattı. Şartları yerine getirdikleri takdirde izinleri iade edilecek." dedi.

Bu arada Apollon düğün salonu sahibi Stratos Valsamis, salonun yasallığıyla ilglili sorunların giderilmesi için çalışmalara başladıklarını ve çalışma iznini geri almak için önümüzdeki günlerde girişimde bulunacaklarını söyledi. Politia düğün salonu sahibi ve aynı zamanda İskeçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stelios Moraitis yorum yapmak istemedi.

Öte yandan Bulustra Belediyesi anamuhalefet listesi başkanı ve eski belediye başkanı Vasilis Çolakidis ise belediye yönetimini kararından dolayı eleştirdi ve eğlence merkezleriyle yeterince diyaloğa girmediğini söyledi.



Haberler


Ahmet Yesevi Üniversitesi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde tanıtıldı

Türk-Yunan İş Forumu, İstanbul Ticaret Odasında düzenlendi

Mustafa Trampa: ‘Küçük Davutlu camii kararı vicdanları yaralamıştır’

Mustafçova Belediyesinden İskeçe Müftülüğüne ziyaret

GAT Hukuk Grubu, Strasburg’da eğitim gezisine katıldı

Rodop İli Türk Kadınları Kültür Derneğinden Strazburg’a çalışma ziyareti

Davutlu Mütevelli Heyeti Başkanına 9 ay hapis cezası!

Patrik Vartholomeos Atina’da

Yunanistan ve Mısır’dan Avrupa’ya enerji köprüsü

Geleneksel Kiraz Festivali 30 Mayıs’ta başlıyor

BTAYTD Kadınlar Kolundan nezaket ziyaretleri

Sosyal turizm başvuruları başladı