Anasayfa

08-09-2015
Kozlukebir Belediyesi futbol takımı İpsalaspor ile karşılaştı
Türkiye'de İpsala Belediyesi tarafından 2 - 6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen 16. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı'nda Kozlukebir Belediyesi ile İpsalaspor futbol takımları bir dostluk maçı oynadı.
8 Eylül 2015 Salı



Dostluk ve kardeşliğin hakim olduğu maçta sahadan 1-0'lık skorla Kozlukebir takımı galip ayrıldı.

Fuar alanında İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, İpsala Kaymakamı Eyüp Özdemir ve Edirne Valisi Dursun Ali Şahin selamlama konuşmaları yaptı.

Konuşmaların ardından, folklor ekibi ve mehteran takımı gösterilerini sundu. Fuar alanı girişinde kurban duası yapıldı ve protokol üyeleri fuarın açılış kurdelasını kesti. Fuarda stant kiralayan firmaları ziyaretin ardından geleneksel kurbağa yarışması gerçekleşti.

Beş gün süren fuarda farklı etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerden biri de İpsalaspor ile Kozlukebir Belediyesi takımı arasında oynanan dostluk maçıydı.

Kozlukebir Belediyesi sınırları içindeki futbol takımlarında oynayan gençlerin oluşturduğu belediye takımı dostluk maçına giderken gençlere belediye başkanı Rıdvan Ahmet, Sirkeli bölgesinden sorumlu eski başkan yardımcısı Sinan Ahmet, yeni başkan yardımcısı Cemil Ahmet, belediye meclis üyesi Ömer Aren Salih ve İrfan Hüseyin de eşlik etti.

Maçın başlama vuruşunu İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet birlikte yaptılar. Karşılıklı hediyelerin de verildiği dostluk maçında gençler birbiriyle kaynaşma imkanı buldu.

Haberler


Başbakan Miçotakis, Portekiz Başbakanı Montenegro ile görüştü

Yunanistan’da gümrük memurları iş bırakma eylemine hazırlanıyor

Halit Habipoğlu: “Amaç Türk azınlık okul sisteminin tasfiye edilmesi”

İTB Gençlik Buluşmalarının konuğu İbrahim Baltalı

Aşırı sıcaklar nedeniyle açık alan çalışmaları kısıtlandı

Yunanistan yeni hava savunma sistemleri alıyor

Sıcaklarda kalbinize dikkat!

Bursa’da Batı Trakyalılardan geleneksel aşure buluşması

YTB Başkanı Turus’tan Batı Trakya’daki azınlık eğitimine ilişkin açıklama

Kosmidu’dan dikkat çeken açıklama: Türkiye Dışişlerine yanıt verdi, azınlığın temel itirazlarına değinmedi

Bakanlıktan aşırı sıcakta açık alanda çalışılmaması uyarısı

Hacıgene’den İskeçe Eski Şehir’de kaçak kazı iddialarıyla ilgili acil müdahale çağrısı