Anasayfa

17-09-2015
Kammenos: "ANEL meclis dışında kalırsa, politikayı bırakacağım"
Bağımsız Yunanlılar Partisi (ANEL) Başkanı Panos Kammenos, partinin meclise girememesi halinde politikayı bırakacağını söyledi.
17 Eylül 2015 Perşembe

Son dönemde açıklanan anketlere değinen SİRİZA - ANEL hükümetinin küçük ortağı ANEL Başkanı Kammenos, partisinin 20 Eylül Pazar günü yapılacak seçimlerde meclis dışında kalması halinde politikadan ayrılacağını kaydetti. Anketlerin Bağımsız Yunanlılar Partisi'ni genelde yüzde 3 barajının altında gösterdiğini ancak partisinin seçim yarışından bugüne kadar zaferle çıkdığını dile getirdi.

PASOK ve Evangelos Venizelos'un bulunduğu bir hükümete destek vermeyeceğini ve böyle bir hükümete girmeyeceğini dile getiren ANEL lideri Kammenos, POTAMİ partisi başkanı Theodorakis'in milli konularda net bir tutum izlemesi halinde kendisiyle ortaklık yapabileceğini "Eğer Yunan halkı bizi mecliste görmek istemiyorsa o zaman görmeyecek. ANEL Partisi meclise giremezse polikayı bırakacağım"

Haberler


AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü

“Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına yoğun ilgi

GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA