Anasayfa

17-09-2015
Kammenos: "ANEL meclis dışında kalırsa, politikayı bırakacağım"
Bağımsız Yunanlılar Partisi (ANEL) Başkanı Panos Kammenos, partinin meclise girememesi halinde politikayı bırakacağını söyledi.
17 Eylül 2015 Perşembe

Son dönemde açıklanan anketlere değinen SİRİZA - ANEL hükümetinin küçük ortağı ANEL Başkanı Kammenos, partisinin 20 Eylül Pazar günü yapılacak seçimlerde meclis dışında kalması halinde politikadan ayrılacağını kaydetti. Anketlerin Bağımsız Yunanlılar Partisi'ni genelde yüzde 3 barajının altında gösterdiğini ancak partisinin seçim yarışından bugüne kadar zaferle çıkdığını dile getirdi.

PASOK ve Evangelos Venizelos'un bulunduğu bir hükümete destek vermeyeceğini ve böyle bir hükümete girmeyeceğini dile getiren ANEL lideri Kammenos, POTAMİ partisi başkanı Theodorakis'in milli konularda net bir tutum izlemesi halinde kendisiyle ortaklık yapabileceğini "Eğer Yunan halkı bizi mecliste görmek istemiyorsa o zaman görmeyecek. ANEL Partisi meclise giremezse polikayı bırakacağım"

Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı