Anasayfa

30-09-2015
İlhan Ahmet: "Azınlık hakları için profesyonelce mücadele zamanı başlıyor"
POTAMİ Partisi'nden Rodop milletvekili seçilen avukat İlhan Ahmet, azınlık hakları için profesyonelce mücadele zamanı başladığını belirtti.
30 Eylül 2015 Çarşamba

Milletvekili Ahmet sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada seçmenlerine teşekkür ederek, milletvekili seçilmesinden sonra gerçekleştirdiği köy ziyaretlerini tamamladığını ifade etti.

İlhan Ahmet şunları kaydetti: "Yüce Mevla'nın takdiri ve siz soydaşlarımın sizleri temsil etmem yönündeki desteğiniz ile bu seçim yarışında muvaffak olmamın ardından, seçim bölgemdeki tüm soydaşlarıma en kalbi teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bildim ve köy ziyaretlerimi bir kez daha tekrarladım. 2004'ün ardından bu yeni dönemde de tekrar sizin temsilciniz olarak seçerek bana iki bayramı bir arada yaşattığınız için bendeniz İlhan Ahmet'in nacizane bir teşekkürü olarak Batı Trakya'mızın ova, yaka ve balkan kolundaki onlarca köyümüzde kadın, erkek, genç, yaşlı, çiftçi, esnaf, işçi, öğrenci tüm soydaşlarımla bu amaçla bir kez daha biraraya geldim. Çaldığım her kapıda, kahvesini yudumladığım her kahvehanede, secdeye birlikte alnımızı koyduğumuz, semaya el açıp dua ettiğimiz her mescid ve camide beni kucaklayan her kesimden soydaşıma samimi muhabbetleri, hoşgörüleri, fikirleri, eleştirileri, her tür görüşleri için sonsuz teşekkürler."

Açıklamasının son bölümünde milletvekili İlhan Ahmet, "Bundan sonra tüm bilgim, birikimim ve tecrübemi sizden aldığım bu destek ile birleştirip siyasi etik çerçevesinde bölgenin gerçekleri çerçevesinde ve azınlık insanının önce ekonomik faydası ve bunun paralelinde olmazsa olmaz olan azınlık hakları için profesyonelce mücadele zamanı başlıyor." ifadelerini kullandı.

Haberler


Kiraz Festivali’nin tarihi belli oldu

Celal Bayar Azınlık Ortaokuluna kayıtlar başlıyor

Hrisohoidis Meriç bölgesinde incelemelerde bulundu

Levent Sadık Ahmet’ten İpsala’da yaban mersini yatırımı

BTAYTD den mavi kapak kampanyasına destek

BTTÖB’de genel kurul hazırlığı

Özgür Ferhat, Spartakos Tarım Derneği yönetimini ağırladı

Gönüllü askerlik hizmetinde bulunacak ilk kadın grup göreve başladı

İskeçe Çınar Camii davası yeniden ertelendi: Mahkeme önünde gerginlik

’Türkiye-Yunanistan 1. Kültür Forumu’ Nevşehir’de düzenlendi

Miçotakis – Radev Sofya’da görüştü

YDP’nin anayasa değişikliği önerisi genel kurulda duyuruldu