Anasayfa

12-10-2015
Dışişleri Bakanlığı ve Başbakan Çipras Türkiye'deki terör saldırısını kınadı
Dışişleri Bakanlığı yayınladığı açıklamayla 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadı.
12 Ekim 2015 Pazartesi

Yapılan açıklamada, "Ankara'da meydana gelen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Masum kurbanların ailelerine içten taziye dileklerimizi sunuyoruz" denildi.

Öte yandan Başbakan Aleksis Çipras da bir taziye açıklamasında bulundu. Twitter hesabından açıklamada bulunan Başbakan Çipras, "Ankara'daki kurbanların ailelerine en derin taziyelerimi sunarım. Demokrasi ve barış için komşularımızla dayanışma içerisindeyiz" ifadelerine yer verdi.

Ana muhalefet kanadından Yeni Demokrasi Partisi de (YDP) Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı. YDP açıklamasında, "Ankara'da meydana gelen insanlık dışı terör saldırısı, nefret ve saldırının gerçek emel ve hedefleriyle ilgili büyük endişe yaratmaktadır.

Bütün gücümüzle saldırıyı kınıyoruz. Onlarca kurbanın ailelerine ve Türk hükümetine samimi taziye dileklerimizi ve yüzlerce yaralıya ise dayanışma dileklerimizi iletiriz" ifadelerini kullandı.

Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı