Anasayfa

12-10-2015
Dışişleri Bakanlığı ve Başbakan Çipras Türkiye'deki terör saldırısını kınadı
Dışişleri Bakanlığı yayınladığı açıklamayla 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadı.
12 Ekim 2015 Pazartesi

Yapılan açıklamada, "Ankara'da meydana gelen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Masum kurbanların ailelerine içten taziye dileklerimizi sunuyoruz" denildi.

Öte yandan Başbakan Aleksis Çipras da bir taziye açıklamasında bulundu. Twitter hesabından açıklamada bulunan Başbakan Çipras, "Ankara'daki kurbanların ailelerine en derin taziyelerimi sunarım. Demokrasi ve barış için komşularımızla dayanışma içerisindeyiz" ifadelerine yer verdi.

Ana muhalefet kanadından Yeni Demokrasi Partisi de (YDP) Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı. YDP açıklamasında, "Ankara'da meydana gelen insanlık dışı terör saldırısı, nefret ve saldırının gerçek emel ve hedefleriyle ilgili büyük endişe yaratmaktadır.

Bütün gücümüzle saldırıyı kınıyoruz. Onlarca kurbanın ailelerine ve Türk hükümetine samimi taziye dileklerimizi ve yüzlerce yaralıya ise dayanışma dileklerimizi iletiriz" ifadelerini kullandı.

Haberler


Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa’dan Mevlid Kandili mesajı

Müftü İbrahim Şerif’ten Mevlid Kandili mesajı

Kozlukebir Belediyesinde görev değişikliği

Atina’da, Küresel Sumud Filosu’na destek konseri

DEB Partisi: “Eğitim temel bir haktır, bunu yok sayamazsınız”

Azalan nüfus, artan baskı: Batı Trakya’da Türk okulların kapatılması ne ifade ediyor?

Sağlık çalışanları İsrail’in hastane saldırısını protesto etti

Atina’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Türkiye’nin Türk azınlığın maruz kaldığı haksızlıkları BM’ye taşıması Yunanistan’ı rahatsız etti

Beşiktaş’ta ikinci Sergen Yalçın dönemi

Beşiktaş’ta Ole Gunnar Solskjaer dönemi 223 gün sürdü

Türkiye’deki YÖS sınavı başvuru süresinin uzatıldığı bildirildi