Anasayfa

12-10-2015
Gümülcine Başkonsolosluğu'nda taziye defteri açıldı
Türkiye'nin başkenti Ankara'da yaşanan bombalı terör saldırısında hayatını kaybedenler için Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'nda taziye defteri açıldı.
12 Ekim 2015 Pazartesi

Konuyla ilgili olarak Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle Başkonsolosluğumuzda bir taziye defteri açılmıştır. Tüm soydaşlarımıza duyurulur."

Bu arada terör saldırısı nedeniyle Türkiye'de ilan edilen üç günlük milli yas nedeniyle Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nda Türk Bayrağı yarıya indirildi.

Aynı şekilde Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği, Pire Başkonsolosluğu, Rodos Başkonsolosluğu ve Selanik Başkonsolosluğu’nda da bayraklar yarıya indirildi ve taziye defterleri açıldı. Edirne’den Bulgaristan’a açılan Kapıkule Hamzabeyli Sınır Kapıları yanısıra Yunanistan’a geçişleri sağlayan Pazarkule ve İpsala Sınır Kapılarında da Türk bayrakları 3 günlük yas için yarıya indirildi.

Haberler


“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması