Anasayfa

12-10-2015
Gümülcine Başkonsolosluğu'nda taziye defteri açıldı
Türkiye'nin başkenti Ankara'da yaşanan bombalı terör saldırısında hayatını kaybedenler için Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'nda taziye defteri açıldı.
12 Ekim 2015 Pazartesi

Konuyla ilgili olarak Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle Başkonsolosluğumuzda bir taziye defteri açılmıştır. Tüm soydaşlarımıza duyurulur."

Bu arada terör saldırısı nedeniyle Türkiye'de ilan edilen üç günlük milli yas nedeniyle Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nda Türk Bayrağı yarıya indirildi.

Aynı şekilde Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği, Pire Başkonsolosluğu, Rodos Başkonsolosluğu ve Selanik Başkonsolosluğu’nda da bayraklar yarıya indirildi ve taziye defterleri açıldı. Edirne’den Bulgaristan’a açılan Kapıkule Hamzabeyli Sınır Kapıları yanısıra Yunanistan’a geçişleri sağlayan Pazarkule ve İpsala Sınır Kapılarında da Türk bayrakları 3 günlük yas için yarıya indirildi.

Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde