Anasayfa

12-10-2015
Şiddetli yağmur ekili alanlarda zarara neden oldu
11 Ekim Pazar günü sabah saatlerinde İskeçe iline bağlı köylerde etkili olan şiddetli yağmur bazı bölgelerde zararlara neden oldu.
12 Ekim 2015 Pazartesi

İskeçe ili sınırları içinde yer alan Topiros (İnhanlı) Belediyesi'ne bağlı köylerde fırtına birçok evin çatısını uçururken, ağaçları kökünden söktü ve elektrik direklerine zarar verdi. Bunun yanısıra bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, özellikle mısır tarlaları başta olmak üzere ekili alanlarda ciddi zararlar meydana geldi. Aşırı yağmur ve fırtınanın özellikle Zeynelli, Taraşmanlı ile Büyük Osmanlı köylerinde hasarlara neden olduğu öğrenildi.

Öte yandan 11 Ekim Pazar günü yapılması planlanan geleneksel Zeynelli Mahyası'nın da kötü hava nedeniyle 13 Ekim Salı gününe ertelendiği ifade edildi.

Haberler


BM: İsrail saldırıları sonucu Gazze’de ekili alanların yüzde 87’si zarar gördü

Grevdeki doktorlar Sağlık Bakanlığı önünde gösteri düzenledi

Latinopulu’dan New York’a Müslüman belediye başkanı yorumu: “Batı için kara bir gün”

Yunanistan Belediyeler Birliği Kongresi Dedeağaç’ta yapıldı

Mustafa Kemal Atatürk Gümülcine’de anılacak

Hafta sonu yağış geliyor

Selanik’teki Atatürk Evi 10 Kasım’a hazır

Yeni kimliklerde randevu krizi

GTGB’de ‘Yaratıcı Çocuk’ etkinliği

ABTTF’den Yunanistan’a “çifte standart” tepkisi

Danışma Kurulu heyeti YTB Başkanı Turus’u ziyaret etti

Danışma Kurulu heyeti Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü