Anasayfa

23-10-2020
Kaçak aranıyor!
Suç örgütü Altın Şafak'a katılmaktan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan Hristos Pappas, polis tarafından aranıyor.
23 Ekim 2020 Cuma

Altın Şafak eski milletvekili Hristos Pappas'ın bulunması için polisin Attika ve Yanya bölgesinde evlerde yaptığı aramalar sonuç vermedi.

Basında yer alan haberlerde, mahkemenin 7 Ekim'deki kararının açıklanmasının hemen ardından güvenlik görevlilelerin Pappas'ı bulmaya çalıştıları, ancak çabalarının sonuç vermediği ileri sürüldü.

Altın Şafak'ta Mihaloliakos'tan sonra gelen isim olan Pappas, denetimli serbestlik uygulaması kapsamında en son 1 Ekim tarihinde ikamet ettiği bölgenin polis karakoluna giderek imza vermişti. O günden sonra Pappas'ın izine rastlanmadığı belirtildi.

Öte yandan, mahkemenin tutuklama kararı aldığı isimler arasında yer alan İoannis Lagos da Brüksel'de bulunuyor.

Haberler


İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

İskeçe’de Aşure buluşmaları başlıyor

ABTTF, Avrupa Parlamentosundaki temel haklar oturumuna katıldı

Gümülcine Belediyesi Erişilebilirlik Merkezi Projesi AB programına dahil edildi

Türk ve Yunan fotoğraf sanatçılarından ortak sergi

Selanik’in tarihi Bey Hamamı restorasyonun ardından yeniden hizmete açıldı

İskeçe Azınlık Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliğinden öğrencilere yaz faaliyetleri

Danışma Kurulu Başkanı Trampa’dan Bulgaristan Başmüftüsü ile Yüksek İslam Şurası Başkanına tebrik

AİHM, mültecilerin aile birleşimi hakkını ihlal eden Yunanistan’ı mahkum etti

’Arnavutluk’taki Yunan Azınlığın hakları savunulurken, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın hakları ihlal ediliyor’

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor

Elektrik sayaçlarına yasa dışı müdahale eden suç örgütü çökertildi