Anasayfa

13-11-2020
Kovid hastalarının yarısından fazlası Makedonya ve Trakya'da!
Ülke genelindeki Kovid -19 hastalarının yarısından fazlası Makedonya ve Trakya'da bulunuyor.
13 Kasım 2020 Cuma

Yunanistan'daki Kovid -19 vakalarında yeni rekorun kırıldığı dün (12 Kasım Perşembe), bir günde tedavi amacıyla hastaneye giren kişi sayısında da en yüksek rakam ortaya çıktı. Son 24 saat içinde ülke genelindeki hastanelerde 438 kişinin Kovid -19 nedeniyle tedavi altına alındığı bildirildi. Hastaneye girişlerin büyük bölümü kuzey Yunanistan'da yaşandı.

Atina bölgesinde ise hastanede tedavi altına alınan kişi sayısı 70 oldu. Atina hastanelerinde tedavi gören Kovid - 19 hasta sayısı 517 olurken, bunların 125'i yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. Entübe olan hasta sayısı ise 117.

Ülke genelindeki hastanelerde tedavi altındaki hastaların yarısından fazlası Makendonya ve Trakya bölgesinde bulunuyor. Makedonya ve Trakya'daki hastanelerde tedavi göre hasta sayısı dün itibarıyla 1.257'ye yükseldi. Kuzey Yunanistan'daki yoğun bakım üniteleri de en çok baskı altında olan birimler olmaya devam ediyor. İlke genelinde entübe edilen 337 hastanın 154'ü ise Selanik'te bulunuyor.

Haberler


Sigortasız araç cezalarına yapay zekâ incelemesi

Gümülcine ve İskeçe’de halk pazarlarının günü değişiyor

Kırköy’de 3. Ova Yağlı Güreş Festivali bugün düzenleniyor

Rodop ilinde yangın riski yüksek: Bazı bölgelere giriş yasaklandı

19. Ketenlik Gençlik Festivali başladı

Türkiye’den Yunanistan’ın Ege’yi kapsayan turizm planına tepki

Trakya Üniversitesi Batı Trakya’da öğrencilere tanıtıldı

Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez