Anasayfa

20-10-2015
DEB Partisi Bulgaristan'da temaslarda bulundu
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 19 Ekim Pazartesi günü Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis'i ziyaret etti.
20 Ekim 2015 Salı



Aynı gün Kırcaali Haber Gazetesi'ni ziyaret eden başkan Ali Çavuş burada gazetenin sahibi ve genel yayın yönetmeni Müzekki Ahmet ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bulgaristan'da 25 Ekim Pazar günü yapılacak yerel seçimler için seçim çalışmalarını yürüttüğü Ramiş (Ayrovo) köyünü de ziyaret eden Ali Çavuş, Ramiş köyünde köy camisinde okutulan mevlide Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, AP Milletvekili Necmi Ali, HÖH Kırcaali İlçe Teşkilatı Başkanı Muharrem Muharrem, HÖH eski Milletvekili Ahmet, Belediye Meclis Üyeleri adayları, Bulgaristan Müslümanları eski Başmüftüsü Fikri Sali ile birlikte katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Ali Çavuş, Rodopların iki yakasında da Türkler açısından benzer çilelerin yaşandığını, ancak uzunca bir ayrılığa karşın kardeşlerin birbirini unutmadığını söyledi. Her iki tarafın da birbirinin tecrübelerinden öğrenecekleri olduğunu belirten başkan, 25 Ekim Pazar günü büyük bir dayanışma içinde kardeşlerinin kendi partilerine sahip çıkacaklarından ve seçimlerin HÖH adına zaferle noktalanacağından hiç şüphesi olmadığını ifade etti.

Konuşmasının sonunda Ali Çavuş, HÖH Partisi adaylarına başarılar diledi.

DEB PARTİSİ'NDEN KIRCAALİ HABER GAZETESİNE ZİYARET

Aynı gün DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Bulgaristan'ın Kırcaali ilinde "Bulgaristan'ın Bağımsız Türk Medyası" sloganı ile haftalık olarak yayınlanan Kırcaali Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek, gazetenin sahibi ve genel yayın yönetmeni Müzekki Ahmet ile görüştü.

Görüşmede aynı zamanda Ömer Lütfü Kültür Derneği Müdürü de olan Müzekki Ahmet, 25 Ekim Pazar günü Bulgaristan'da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili gözlemlerini ve düşüncelerini genel başkan Ali Çavuş'a aktardı. Ayrıca Müzekki Ahmet, seçimlerin yanı sıra "Kırcaali Haber" gazetesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haberler


Kiraz Festivali’nin tarihi belli oldu

Celal Bayar Azınlık Ortaokuluna kayıtlar başlıyor

Hrisohoidis Meriç bölgesinde incelemelerde bulundu

Levent Sadık Ahmet’ten İpsala’da yaban mersini yatırımı

BTAYTD den mavi kapak kampanyasına destek

BTTÖB’de genel kurul hazırlığı

Özgür Ferhat, Spartakos Tarım Derneği yönetimini ağırladı

Gönüllü askerlik hizmetinde bulunacak ilk kadın grup göreve başladı

İskeçe Çınar Camii davası yeniden ertelendi: Mahkeme önünde gerginlik

’Türkiye-Yunanistan 1. Kültür Forumu’ Nevşehir’de düzenlendi

Miçotakis – Radev Sofya’da görüştü

YDP’nin anayasa değişikliği önerisi genel kurulda duyuruldu