Anasayfa

26-11-2020
Karantina 7 Aralık'a kadar uzatıldı
Kovid - 19 nedeniyle alınan ve 30 Kasım tarihine kadar süreceği açıklanan önlemler 7 Aralık'a kadar uzatıldı.
26 Kasım 2020 Perşembe

Kovid-19 vakalarının yüksek olmaya devam etmesi, ülke genelinde alınan önlemlerin bir hafta daha uzatılmasına neden oldu. Hükümet Sözcüsü Stelios Peças, önlemlerin 7 Aralık sabah saat 06.00'ya kadar süreceğini açıkladı.

"Vaka sayısının azaldığına ilişkin bazı ilk işaretler var. Bu hız devam ederse Ulusal Sağlık Sistemi üzerindeki baskı da azalmayaca başlayacak." diyen Peças, ancak bu koşullar altında aşamalı olarak normale dönme için planlama yapılabileceğini söyledi.

Daha önce ilan edilen önlemlerin 7 Aralık sabah saat 06.00'ya kadar geçerli olmaya devam edeceğini söyleyen Hükümet Sözcüsü, söz konusu uzatma kararının salgın yükünün hala yüksek olması nedeniyle zorunlu olduğunu vurguladı.

Haberler


Sigortasız araç cezalarına yapay zekâ incelemesi

Gümülcine ve İskeçe’de halk pazarlarının günü değişiyor

Kırköy’de 3. Ova Yağlı Güreş Festivali bugün düzenleniyor

Rodop ilinde yangın riski yüksek: Bazı bölgelere giriş yasaklandı

19. Ketenlik Gençlik Festivali başladı

Türkiye’den Yunanistan’ın Ege’yi kapsayan turizm planına tepki

Trakya Üniversitesi Batı Trakya’da öğrencilere tanıtıldı

Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez