Anasayfa

29-12-2020
Perakende satış ile ilgili karar önümüzdeki hafta alınacak
Perakende satış yapan dükkanların ne zaman açılacağı önümüzdeki hafta belli olacak.
29 Aralık 2020 Salı

Alınan tedbirler sebebiyle sadece "click away" yöntemiyle çalışabilen perakende mağazalarının ne zaman açılacağı önümüzdeki hafta yapılacak toplantının ardından belli olacak.

Bir radyo programına katılan Hükümet Sözcüsü Stelios Peças, bilim kurulu üyeleri ile önümüzdeki hafta yapılacak toplantının ardından perakende mağazalarının ne zaman açılabileceği konusunda bir karar alınmasının muhtemel olduğunu söyledi.

Kalkınma Bakanı Adonis Yeorgiadis de perakende mağazalarının durumu hakkında önümüzdeki hafta gerekli toplantıların yapılacağını söyledi. Bakan, vakalardaki düşüşün devam etmesi durumunda bazı dükkanların açılabileceğini ancak bunun tarihinin henüz belli olmadığını belirtti. Mağazaların "click away" yöntemiyle zaten çalıştığını söyleyen Yeorgiadis, vaka sayıları ve sağlık sistemindeki baskının azalması durumunda önlemlere uyarak dükkanların açılabileceğini sözlerine ekledi.

Haberler


“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”