Anasayfa

11-01-2021
Hava değişiyor, önce yağmur ardından soğuk ve kar geliyor
Bugün akşam saatlerinden itibaren ülkede hava değişiyor. Çarşamba gününden itibaren ise ülke soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.
11 Ocak 2021 Pazartesi

Bu akşam saatlerinden itibaren ülkenin batı bölgelerinden başlamak üzere kuvvetli yağmur, fırtına ve bazı bölgelerde dolu yağışı etkili olacak. Kötü hava koşullarının, 12 Ocak Salı (yarın) itibarıyla ülkenin büyük bölümünü etkisi altına alması bekleniyor.

Yağmur ve fırtınanın Salı akşamından itibaren etkisini kaybetmesi beklenirken, 13 Ocak Çarşamba günü ise hava sıcaklığında kuzey bölgelerden başlayarak 10 -12 derecelik düşüş yaşanacak.

Çarşamba gününden sonra haftasonuna kadar etkili olacak soğuk hava ile birlikte bazı bölgelerde kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının özellikle ülkenin kuzey bölgelerinde sıfırın altına düşmesi ve don olayı yaşanması bekleniyor.

Haberler


İTB Resim Sergisi’ne yoğun ilgi

Karistianu: “Hareketimizi yalnızca resmi açıklamalar temsil eder”

Sumud Filosu’ndaki Yunan aktivistler Atina’da

Türkiye Dışişleri Bakanlığından 17 Kasım terör örgütü liderinin serbest bırakılmasına tepki

Başkonsolos Ünal, Hemetli köyünü ziyaret etti

Telefon dinlemeleri için araştırma komisyonuna YDP engeli

TOÇEK “Bin Nefes Bir Ses” festivalinde

Peti Perka: “İsrail’e karşı hükümetleri yalnız halk baskısı durdurabilir”

Dedeağaç – Kumçiftliği – Çirmen seferleri durduruluyor

Eyaletin altı aylık turizm tanıtım programı tamamlandı

Maria Karistianu partisini açıkladı: “Demokrasi için Umut”

GTGB yönetiminden Başkonsolos Ünal’a ziyaret