Anasayfa

12-01-2021
Kurcalı köyü sular altında, bazı köyler mahsur kaldı!
Rodop iline bağlı Kurcalı ve civar köylerde su baskınları yaşandı. Dün akşamdan bu yana aralıksız yağan yağmur sabah saatlerinde şiddetini arttırınca tarlalar, evler ve bazı bölgelerde ağıl ve depolar sular altında kaldı.
12 Ocak 2021 Salı



Kozlukebir Belediyesi'ne bağlı köylerde ve özellikle de Kurcalı, Çiftlik, Menetler, Küçük Müsellim, Denilazköy, Sınırdere, Ballahor, Sirkeli, Kozlukebir, Değirmendere köylerinde su baskınları meydana geldi.

Kurcalı köy meydanı tamamen sular altında kalırken, muhtarlık vatandaşları şebeke suyundan içmemeleri konusunda uyardı.

Bu arada, bölgedeki çay ve derelerin taşması sonucunda bazı köylerin mahsur kaldığı bildirildi. Menetler ve Sirkeli çaylarındaki su miktarının aşırı artması nedeniyle bu iki çay arasında olan Delinazköy, Değirmendere, Menetler ve Sınırdere köylerindeki vatandaşlar ulaşım konusunda sorun yaşıyor. Yağışın devam ettiği ve sorunların çevredeki diğer köylerde de yaşanabileceği uyarısı yapıldı.

Öte yandan, kuzey Meriç bölgesinde de ciddi sorunlar yaşandığı, Derbent ve civarındaki köylerde su baskınları yaşandığı ifade edildi.






Foto-Video: KairikaNeaThrakis




Haberler


Göç ve güvenlikte Türkiye-Yunanistan iş birliği

Türkiye İçişleri Bakanı Çiftçi’den Yunanistan’a ’Güvenlik Diplomasisi’ ziyareti

İskeçe’de 3. Genel Lise öğrencilerinden boykot ve yürüyüş

Balkan Türk toplumlarının ortak meseleleri Edirne’de ele alındı

Katrungalos: Yunanistan-İsrail ilişkileri yeniden ele alınmalı

Doğu Makedonya-Trakya Eyaletinde Halk Sağlığı ve Sosyal Bakım Haftası düzenleniyor

İTB ve GTGB kadınları Kocaeli’de eğitim ve kültür programına katıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu-Lisesi öğrencilerinden boykot

Miçotakis, Litvanya Cumhurbaşkanı Nauseda ile bir araya geldi

Gümülcine, COP31 Bike Ride bisikletçilerini ağırlayacak

ABTTF Başkanlık Kurulu yaz tatili sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

Ruşenler yakınlarında orman yangını