Anasayfa

12-01-2021
Miçotakis'ten aşı belgesi önerisi
Başbakan Kiriakos Miçotakis, Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı'na, Kovid-19'a karşı aşılanmış kişilerin serbest dolaşımını kolaylaştırmak için aşı belgesi oluşturulmasını önerdi.
12 Ocak 2021 Salı

İnternet sitesi Politico'nun haberine göre, Miçotakis belge önerisini, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e gönderdiği mektupta dile getirdi.

Miçotakis'in, "Bir aşı belgesinin tüm üye devletlerde kabul edilir olması için nasıl yapılandırılması gerektiği konusunda ortak bir anlayış benimsememiz elzemdir." dediği belirtildi.

AB Komisyonu Başkanı'na gönderdiği mektupta, "Serbest dolaşımın mümkün olan en hızlı şekilde yeniden tesis edilemesini sağlamak hepimiz için temel bir önceliktir." diyen Miçotakis'in, önerdiği belgenin, aşı olma konusunda vatandaşlara bir teşvik olabileceğini savunduğu kaydedildi.

Haberler


Hava trafiği krizi: Eski sistemler uçuşları geciktiriyor

Trakya Üniversitesi uluslararası öğrenci başvurularını açıyor: Tarihler belli oldu

Koyunköy Gençlik Derneği İskeçe’de Erasmus+ gençlik projesine ev sahipliği yaptı

Rodop ilinde yangın riski yüksek

YTB’den genç kalemlere çağrı

İTB kurucularından Mehmet Hilmi vefatının 95. yıl dönümünde anıldı

Balon balığının kilosuna 5,33 euro destek verilecek

Her yıl ortalama 357 kişi boğularak hayatını kaybediyor

Ketenlik Çocuk Kitap Okuma Kulübünden ’Küçük Prens’ etkinliği

Yangın söndürme helikopteri düştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

İskeçe’de Aşure buluşmaları başlıyor