Anasayfa

14-01-2021
Minik Furkan'a hüzünlü veda
Rodop iline bağlı Çepelli köyünde yaşayan ve uzun süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Furkan Ahmet daha fazla hayata tutunamadı.
14 Ocak 2021 Perşembe

Yakalandığı hastalığı yenmek için mücadele eden Furkan, 12 Ocak Salı günü hayata gözlerini yumdu.

Furkan'ın sağlığına kavuşması için uzun süre çare arayan aileyi Batı Trakya Türkleri de bu mücadelede yalnız bırakmamıştı. Hatırlanacağı üzere Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü minik Furkan için yardımda bulunmuştu. Ayrıca Kalfa köyü gençleri ve Kargılı Sarıca gençleri 2015 yılında yaptıkları etkinliklerde Furkan için yardım kampanyaları düzenlemişlerdi.

Hayatını kaybeden minik Furkan, dün Çepelli köyü mezarlığında toprağa verildi. Minik Furkan 11 yaşındaydı.

GÜNDEM gazetesi olarak Furkan'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve Batı Trakya Türk Azınlığı'na başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Haberler


Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahneye çıkıyor

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğünden İstanbul’a kültür gezisi

Danışma Kurulundan müftülük tepkisi: “Sorun çözümsüzlüğe sürükleniyor”

11 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması istendi

Gümülcine Belediyesinden Egnatia Otoyolu şirketine sert tepki

Yerapetritis: “Türkiye ile istikrarlı ilişkiler Yunanistan’a stratejik avantaj sağlıyor”

Danışma Kurulunda yeni görev dağılımı

Başkonsolosluktan 23 Nisan’da çocuklara özel etkinlik

Fuel Pass başvurularında değişiklik

Ferhat’tan Egnatia Otoyolu için soru önergesi

’Belene Toplama Kampının Son Tutsakları’ belgesel filminin galası yapıldı

Mucize Tiyatrosundan İskeçe’de tiyatro şöleni