Anasayfa


15-01-2021
Leandros donduracak!
Ülkeyi etkisi altına alan “Leandros” soğuk hava dalgası, dondurucu soğukları ve bölgesel kar yağışlarını beraberinde getiriyor.
15 Ocak 2021 Cuma

Elde edilen son verilere göre, bu akşam (15 Ocak Cuma) itibarıyla hava sıcaklığı daha da düşecek. Özellikle ülkenin kuzeyinde bir çok bölgede sıfırın altında seyredecek hava sıcaklığının yanı sıra bazı bölgelerde kar yağışı da bekleniyor. Kar yağışlarının özellikle ülkenin orta kesimlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışlar 16 Ocak Cumartesi (yarın) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

Batı Trakya bölgesinde ciddi bir kar yağışı beklenmezken, özellikle Cuma gece saatlerinden itibaren hava sıcaklığı eksi derecelere düşecek. Yetkililer buzlanma ve don olayına karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.


BAKAN VE YETKİLİLER ÖNLEMLERİ GÖRÜŞTÜ
Bu akşamdan itibaren etkili olması beklenen kötü hava koşulları sebebiyle Vatandaşı Koruma Bakanı Mihalis Hrisohoidis başkanlığında bir toplantı yapıldı. Kötü hava koşullarının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı alınan önlemlerin görüşüldüğü toplantıya, Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias ve Altyapı Genel Sekreteri Yorgos Karagiannis başta olmak üzere, ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantının ardından açıklama yapan Bakan Mihalis Hrisohoidis, toplantıda kötü hava koşulları öncesi alınması gereken önlemlerle ilgili tüm ayrıntıların konuşulduğunu ve tüm ilgili kurumların yaşanabilecek sorunlara karşı hazır olduğunu belirtti. Hrisohoidis özellikle ülkenin orta bölgelerinde bu geceden itibaren kar yağışının yoğun olması ihtimali karşısında, vatandaşları dikkatli olmaları ve yetkililerin tedbirlerine uymaları konusunda uyardı.

Haberler


Celal Bayar Azınlık Lisesi’nde kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

ABTTF’den Kosmidu’ya yanıt

Yunanistan istihdam oranında sondan ikinci sırada

Milletvekiline yumruk atan Floros kısıtlayıcı önlemle serbest

YDP düşüşte ancak birinciliği devam ediyor

BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyor

Eyalet Eğitim Müdür Vekili Kosmidu’dan azınlık eğitimiyle ilgili yazı

Koruma altındaki 47 vahşi hayvan zehirlenerek öldürüldü

Burhan Baran’ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneğinde nöbet değişimi

Mecliste yumruklu saldırı!