Anasayfa

17-01-2021
GTGB'den İeronimos'a tepki
Gümülcine Türk Gençler Birliği, (GTGB) Yunanistan Başpiskoposu İeronimos'un bir televizyon kanalında, "İslam bir din değil, siyasi bir partidir. İnsanları da savaş insanları." sözlerini kınadı.
17 Ocak 2021 Pazar

Gümülcine Türk Gençler Birliği, (GTGB) Yunanistan Başpiskoposu İeronimos'un bir televizyon kanalında, "İslam bir din değil, siyasi bir partidir. İnsanları da savaş insanları." sözlerini kınadı.

GTGB yönetim kurulu tarafından yapılan açıklama şöyle:

"14 Ocak 2021 tarihinde, Yunanistan Başpiskoposu İeronimos'un katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği 'İslam bir din değildir. Siyasi bir partidir. İnsanları da savaşın insanlarıdır.' şeklindeki sözleri kınıyor ve endişe verici olarak bulduğumuzu belirtmek isteriz. Başpiskopos İeronimos'u bir an önce yaptığı bu talihsiz açıklamalardan dolayı İslam dinine inanan Müslüman dünyasından özür dilemeye davet ediyoruz."


Haberler


İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”

Trakya Tarım Kooperatifi 2026 üretim yılı kayıtlarına başladı

İskeçe Müftülüğünün Dini İlimler Sohbetleri aralıksız sürüyor

Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Başkonsolos Aykut Ünal oldu

Topsidis, Cumhurbaşkanı Tasulas ile görüştü

Karacaoğlan davası ertelendi

Memurlardan bütçe protestosu: 24 saatlik grev

İskeçe’deki çiftçilerden şehir meydanında eylem