Anasayfa

18-01-2021
İller arası seyahat da bilim kurulun gündeminde
Uzun bir aradan sonra bugün açılan perakende mağazalarının ardından, iller arası seyahatin serbest bırakılması gündeme geliyor.
18 Ocak 2021 Pazartesi

Kalkınma Bakanı Adonis Georgiadis, pandemiyle ilgili verilerin, iller arasında seyahat etme kısıtmalarının kaldırılmasını belirleyeceğini söyledi. Georgiadis, kayak merkezlerini açmayı hedeflediklerini de belirtti.

SKAİ'a yaptığı açıklamalarda Kalkınma Bakanı, Cuma günkü bilim kurulu toplantısında kayak merkezlerinin açılması konusunun ele alınacağını kaydetti.

Kayağın mevsimsel bir spor olduğunu söyleyen Georgiadis, ancak bu merkezlere ulaşabilmek için hareket etmek gerektiğini ifade etti.

Restoran ve kafelerin açılması konusuna da değinden Georgiadis, söz konusu sektörün yeniden faaliyete geçmesi durumunda ilk etapda dış mekanların kullanılacığını ve ısıtma sistemi için devlet desteği yapılacağını belirtti.
Kalkınma Bakanı, kafe ve restoranların yakın bir gelecekte açılmasının söz konusu olmadığının da altını çizdi.


Haberler


Yeni Soldan 55 yaş üstü işsizler için soru önergesi

Salih Ali Hatip’ten 6 gündür haber yok: Traktörü bulundu

Muhalefetten eleştiri: “Şapçı belediye binası 2 yıldır kullanılmıyor”

Çiftçilerle Miçotakis arasında kritik görüşme: Bölünme ve gerginlik sürüyor

Seyyid Ali Sultan Dergahı inanç önderlerinden Mustafa Trampa’ya ziyaret

Hükümet – çiftçi görüşmeleri öncesi komite krizi

Kış sezonu indirim dönemi başladı

BTAYTD olağan genel kurula hazırlanıyor

İskeçe’de 5 kişilik suç şebekesi çökertildi

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten Miraç Kandili mesajı

Kar ve buzlanma nedeniyle Kozlukebir ve Mustafçova’da okullar tatil

Soğuk hava ve kar uyarısı