Anasayfa

18-01-2021
İller arası seyahat da bilim kurulun gündeminde
Uzun bir aradan sonra bugün açılan perakende mağazalarının ardından, iller arası seyahatin serbest bırakılması gündeme geliyor.
18 Ocak 2021 Pazartesi

Kalkınma Bakanı Adonis Georgiadis, pandemiyle ilgili verilerin, iller arasında seyahat etme kısıtmalarının kaldırılmasını belirleyeceğini söyledi. Georgiadis, kayak merkezlerini açmayı hedeflediklerini de belirtti.

SKAİ'a yaptığı açıklamalarda Kalkınma Bakanı, Cuma günkü bilim kurulu toplantısında kayak merkezlerinin açılması konusunun ele alınacağını kaydetti.

Kayağın mevsimsel bir spor olduğunu söyleyen Georgiadis, ancak bu merkezlere ulaşabilmek için hareket etmek gerektiğini ifade etti.

Restoran ve kafelerin açılması konusuna da değinden Georgiadis, söz konusu sektörün yeniden faaliyete geçmesi durumunda ilk etapda dış mekanların kullanılacığını ve ısıtma sistemi için devlet desteği yapılacağını belirtti.
Kalkınma Bakanı, kafe ve restoranların yakın bir gelecekte açılmasının söz konusu olmadığının da altını çizdi.


Haberler


Selanik’ten alınan ’Ata toprağı’ Ankara’ya uğurlandı

Ölüm Allah’ın emri, ayrılık olmasaydı…

MUSTAFAM, KARDEŞİM…

Baharın gelişi ölümden sonrası dirilişi simgeler

İskeçe Müftülüğü Kitap Okuma Kulübünden Balkanlar’a kültür gezisi

Biz neysek çocuklarımız da o

Rodop Milletvekili Özgür Ferhat partisinden istifa etti

Kerem Abdurahimoğlu’nun kitabı yayımlandı

Batı Trakya’da 12 mavi bayrak ödüllü plaj bulunuyor

Gümülcine Müftülüğünden Kuzey Makedonya’ya kültür gezisi

Kuçumbas Maronya– Şapçı Belediye yönetimiyle bir araya geldi

Gümülcine’de işletmelere yönelik vergi ve iş hukuku semineri