Anasayfa

19-01-2021
Kalkanca yolunda çökme meydana geldi
Gümülcine'de Ektenepol ile Kalkanca arasındaki yolda çökme meydana geldi. Karayolunda oluşan büyük delik bölgede ulaşım olumsuz etkilendi.
19 Ocak 2021 Salı

Gümülcine'de Ektenepol ile Kalkanca arasındaki yolda çökme meydana geldi. Karayolunda oluşan büyük delik bölgede ulaşım olumsuz etkilendi.

Olayın belediyeye bildirilmesinden sonra Gümülcine Belediyesi teknik ekipleri ve trafik amirliği görevlileri bölgeye giderek önlem aldı. Trafik ekipleri söz konusu noktada trafiği başka tarafa yönlendirirken, belediye çalışanları da oluşan deliğin etrafını demir parmaklık ve kurdeleyle sardı.

Yolun, Gümülcine Belediyesi ekipleri ve belediye ile sözleşmesi olan müteahhidin de yardımıyla önümüzdeki günlerde onarılacağı ifade edildi.


Haberler


İTB kurucularından Mehmet Hilmi vefatının 95. yıldönümünde anıldı

Balon balığının kilosuna 5,33 euro destek verilecek

Her yıl ortalama 357 kişi boğularak hayatını kaybediyor

Ketenlik Çocuk Kitap Okuma Kulübünden ’Küçük Prens’ etkinliği

Yangın söndürme helikopteri düştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

İskeçe’de Aşure buluşmaları başlıyor

ABTTF, Avrupa Parlamentosundaki temel haklar oturumuna katıldı

Gümülcine Belediyesi Erişilebilirlik Merkezi Projesi AB programına dahil edildi

Türk ve Yunan fotoğraf sanatçılarından ortak sergi

Selanik’in tarihi Bey Hamamı restorasyonun ardından yeniden hizmete açıldı

İskeçe Azınlık Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliğinden öğrencilere yaz faaliyetleri