Anasayfa


21-01-2021
Önder Mümin’den aşı ve doğalgaz açıklaması
Rodop iline bağlı Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Kovid -19 aşısı ve belediye sınırları içindeki yerleşim birimlerine bağlanması talep edilen doğalgaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21 Ocak 2021 Perşembe

Şubat ayında Yassıköy Sağlık Ocağı’nda Kovid -19 aşılarının yapılmaya başlanacağını belirten Önder Mümin şunları ifade etti: “Değerli belediye mensuplarım; zorlu pandemi sürecini ülke olarak, belediye olarak yavaş yavaş atlatıyor, günlük hayatımıza geri dönüyoruz. Bu bağlamda sizlerden alınan önlemlere uymanızı bir kez daha rica ederken, Şubat ayının ilk 10 günü içerisinde belediyemiz bünyesinde Yassıköy Sağlık Ocağı’nda Kovid -19 aşılarının hizmete sunulacağını, sizlerle paylaşılacağını sizlere bildirmek istiyorum.”

DOĞALGAZ İÇİN DİLEKÇE VERİLEBİLİR
Belediye Başkanı Önder Mümin, belediye sınırları dahilindeki büyük yerleşim yerlerine doğalgaz bağlanması talebiyle ilgili de açıklamada bulundu. Mümin, Yassıköy merkez ve civar yerleşim birimlerine bağlanılmasını talep ettikleri doğalgaz için 25 Ocak 2021 Pazartesi gününden itibaren Yassıköy Vatandaşa Hizmet Merkezi’ne (KEP) vatandaşların dilekçelerini sunabileceğini belirtti.

Önder Mümin, “Bu bağlamda, Yassıköy Belediyesi’nin resmi sitesinde elektronik platformun da açılacağını sizlerle paylaşıyorum. Bu vesile ile toplanacak imzaları ilgili bakanlık ve yetkili kurumlara aktaracağız.” ifadelerini kullandı.

Haberler


ABD Dışişleri Bakanlığının 2023 Yunanistan İnsan Hakları Raporu yayımlandı

Batı Trakya Türk heyeti AGİT toplantısına katıldı

Avrupa Parlamentosu, AB’nin yeni mali kurallarını onayladı

Celal Bayar Azınlık Lisesi ‘Matematik Festivali’ne katıldı

Demokratik Güç Listesi: ‘Yerel kaynaklara ve genç yeteneklere destek olun’

Topsidis doludan zarar gören köyleri ziyaret etti

Girit’te Suda Deniz Üssü yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı

Mucize Tiyatrosu ayakta alkışlandı

Kipi Gümrük Kapısının iyileştirilmesi projesi için ilk adım atıldı

Türkiye ile Yunanistan arasında Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı

Olimpiyat ateşi Batı Trakya’dan geçti

Caner İmam doludan zarar gören köyleri ziyaret etti