Anasayfa

21-01-2021
Önder Mümin'den aşı ve doğalgaz açıklaması
Rodop iline bağlı Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Kovid -19 aşısı ve belediye sınırları içindeki yerleşim birimlerine bağlanması talep edilen doğalgaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21 Ocak 2021 Perşembe

Şubat ayında Yassıköy Sağlık Ocağı'nda Kovid -19 aşılarının yapılmaya başlanacağını belirten Önder Mümin şunları ifade etti: "Değerli belediye mensuplarım; zorlu pandemi sürecini ülke olarak, belediye olarak yavaş yavaş atlatıyor, günlük hayatımıza geri dönüyoruz. Bu bağlamda sizlerden alınan önlemlere uymanızı bir kez daha rica ederken, Şubat ayının ilk 10 günü içerisinde belediyemiz bünyesinde Yassıköy Sağlık Ocağı'nda Kovid -19 aşılarının hizmete sunulacağını, sizlerle paylaşılacağını sizlere bildirmek istiyorum."

DOÄžALGAZ İÇİN DİLEKÇE VERİLEBİLİR
Belediye Başkanı Önder Mümin, belediye sınırları dahilindeki büyük yerleşim yerlerine doğalgaz bağlanması talebiyle ilgili de açıklamada bulundu. Mümin, Yassıköy merkez ve civar yerleşim birimlerine bağlanılmasını talep ettikleri doğalgaz için 25 Ocak 2021 Pazartesi gününden itibaren Yassıköy Vatandaşa Hizmet Merkezi'ne (KEP) vatandaşların dilekçelerini sunabileceğini belirtti.

Önder Mümin, "Bu bağlamda, Yassıköy Belediyesi'nin resmi sitesinde elektronik platformun da açılacağını sizlerle paylaşıyorum. Bu vesile ile toplanacak imzaları ilgili bakanlık ve yetkili kurumlara aktaracağız." ifadelerini kullandı.

Haberler


Anneler Günü İskeçe Türk Birliğinde coşkuyla kutlandı

İTB ve GTGB halk oyunları ekipleri Kuzey Makedonya’daki Hıdırellez Şenlikleri’nde sahne aldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Anneler Günü ziyaretleri

Mustafçova’daki hatim etkinliğinde trafik cezası tepkisi

Soydaşlar Mustafçova’daki hatim etkinliğinde buluştu

İskeçe’de terk edilmiş evde ölü bebek bulundu

BTTDD’nin yeni Genel Başkanı Batuhan Kaşifoğlu oldu

Kamu çalışanları greve gidiyor

Patrik Vartholomeos: “Heybeliada Ruhban Okulu’nun yenilenen binasının açılışı eylülde yapılacak”

DSÖ: Hantavirüs riski küresel ölçekte düşük

İskeçe Türk Birliği’nden Anneler Günü etkinliği

Rodop e-EFKA’daki personel yetersizliği meclis gündeminde