Anasayfa

22-01-2021
Avcılık kısmen serbest, sokağa çıkma yasağına devam, iller arası seyahat yasak
Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias bugün yaptığı bilgilendirmede, kamuoyunun merakla beklediği avcılık, sokağa çıkma yasağı ve iller arası seyahatla ilgili konular hakkında bilgi verdi.
22 Ocak 2021 Cuma

Hardalias tüm mekanlarda maske takma zorunluluğu, akşam 21:00 ile sabah 05:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ve iller arası seyahat kısıtlaması gibi önlemlerin 1 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edeceğini belirtti.

Avcılık konusunda da açıklamalarda bulunan Hardalias, Rodop, İskeçe ve Evros illerinde yaban domuzu avının 25 Ocak Pazartesi günü itibarıyla serbest olacağını belirtti. Avcıların sadece kendi illeri sınırlarında avlanabileceğini ve bir araçta en fazla iki kişi bulunabileceğini söyleyen Hardalias, diğer bütün illerde avcılık ve balıkçılığın 1 Şubat Pazartesi gününe kadar yasak olacağını açıkladı.

Haberler


Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti