Anasayfa

22-01-2021
Avcılık kısmen serbest, sokağa çıkma yasağına devam, iller arası seyahat yasak
Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias bugün yaptığı bilgilendirmede, kamuoyunun merakla beklediği avcılık, sokağa çıkma yasağı ve iller arası seyahatla ilgili konular hakkında bilgi verdi.
22 Ocak 2021 Cuma

Hardalias tüm mekanlarda maske takma zorunluluğu, akşam 21:00 ile sabah 05:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ve iller arası seyahat kısıtlaması gibi önlemlerin 1 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edeceğini belirtti.

Avcılık konusunda da açıklamalarda bulunan Hardalias, Rodop, İskeçe ve Evros illerinde yaban domuzu avının 25 Ocak Pazartesi günü itibarıyla serbest olacağını belirtti. Avcıların sadece kendi illeri sınırlarında avlanabileceğini ve bir araçta en fazla iki kişi bulunabileceğini söyleyen Hardalias, diğer bütün illerde avcılık ve balıkçılığın 1 Şubat Pazartesi gününe kadar yasak olacağını açıkladı.

Haberler


Zeybek, İskeçe Eski Şehir’deki sorunları meclis gündemine taşıdı

Selanik’te çöp konteynerinde uyuyan evsiz son anda kurtarıldı

İskeçe Türk Birliği futbol takımından Kocaeli çıkarması

Batı Trakya Din Görevlileri Derneği Genel Kurulu yapıldı

AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü

“Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına yoğun ilgi

GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti