Anasayfa

04-11-2015
Yılların eğitmeni öğretmen Ahmet Veysel yaşamını yitirdi
Gümülcine'deki İdadiye Azınlık İlkokulu'nda 38 yıl öğretmenlik görevi yapan Ahmet Veysel 2 Kasım Pazartesi günü böbrek yetmezliği sonucunda doğup büyüdüğü Bıyıklıköyde hayatını kaybetti.
4 Kasım 2015 Çarşamba



Türkiye'nin Kepirtepe Öğretmen Okulu'ndan 1960 yılında mezun olan öğretmen Ahmet Veysel 3 Kasım Çarşamba günü öğle namazından sonra kalabalık bir cenaze töreni eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine başta ailesi, akrabaları ve yakın dostları olmak üzere, Batı Trakya Türk Öğretmenleri Birliği (BTTDB) Başkanı Sami Toraman, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, eski Kozlukebir Belediye Başkanı Halit Mehmet, emekli öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖÄžRETMEN AHMET VEYSEL'İN KISA ÖZ GEÇMİŞİ

Batı Trakyalı ilk öğretmen okulu mezunlarından 1940 doğumlu 75 yaşındaki merhum Veysel, uzun yıllar boyunca BTTÖB'nin her kademesinde çalıştı. Ayrıca aralarında bir çok akademisyenin de bulunduğu Batı Trakyalı öğrencilerin eğitimlerine öğretmenlik hayatı boyunca önemli katkılar sağlayan merhum Ahmet Veysel, Mücahit Mümin ve Halil Rasim ile birlikte Arkadaş Çocuk Dergisi'ni yayın hayatına katmışlardı.

Haberler


“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması