Anasayfa

05-02-2021
Yeni önlemler geliyor!
Hükümet, Kovid -19 vakalarında yaşanan artışlardan sonra muhtemel üçüncü dalganın etkilerini azaltmaya çalışıyor. Sağlık Bakanlığındaki uzman heyetin bugün yapacağı toplantıdan sonra yeni önlemlerle ilgili tavsiyeleri hükümete sunması bekleniyor.
5 Şubat 2021 Cuma

Edinilen bilgiye göre, uzman heyet ülke genelindeki kırmızı bölgeler için yeni önlemler önerecek. Atina'dan sonra kırmızı bölgeye dahil edilmesi beklenen Selanik ve Patra'da da acil önlemlerin hayata geçirileceği kaydedildi.

Söz konusu bölgelerde hafta sonlarında sokağa çıkma yasağının saat 18.00'den sonra başlayacağı, işyerlerinin çalışmasıyla ilgili bazı kısıtlamaların yürürlüğe gireceği ve önlemlerle ilgili denetimlerin arttırılacağı ifade ediliyor.

Yeni önlemlerin sadece kırmızı bölgelerde mi yoksa ülke genelinde mi uygulanacağı henüz netlik kazanmadı. Konuyla ilgili ayrıntılı ve resmi açıklamanın akşam saatlerine yapılması bekleniyor.

Haberler


BTAYTD Darbuka ritim atölyesi Kakava Şenliklerinde sahne aldı

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

ABTTF: “Zaharaki azınlık eğitim sorunlarını görmezden geldi”

Miçotakis, BAE Devlet Başkanı Nahyan ile Abu Dabi’de görüştü

Yeni deprem haritası: Dedeağaç’ın risk seviyesi yükseltildi

İsrail Savunma Bakanı Katz hakkında Yunanistan’da ön soruşturma başlatıldı

Gökçeada’daki Rum azınlık okullarına destek için Atina’da konser

Yaz aylarında iş yerleri saat 22.00’ye kadar açık kalsın önerisi

Gümülcine Müftülüğü Kitap Kulübü buluşmaları devam ediyor

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifinden önemli duyuru

CINGOs Yunanistan raporunu yayınladı

Mücahit Mümin’in “Şafak Yazıları” BAKEŞ tarafından yayımlandı