Anasayfa


11-02-2021
Pazar esnafı sorunlarına çare arıyor
Rodop Halk Pazarları Üreticileri Derneği Başkanı Yorgos Kutrulos ve Başkan Yardımcısı Pashalis Athanasios bugün Gümülcine Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yannis Garanis’le görüştüler.
11 Şubat 2021 Perşembe

Rodop Halk Pazarları Üreticileri Derneği Başkanı Yorgos Kutrulos ve Başkan Yardımcısı Pashalis Athanasios bugün Gümülcine Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yannis Garanis’le görüştüler.

Bugün (11 Şubat Perşembe) gerçekleşen görüşmede, Ekonomiden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Dimitris Politiadis de hazır bulundu.
Dernek ve belediye yöneticileri arasında gerçekleşen görüşmede üreticilerin sektörde karşılaştığı sorunlar ele alındı.

Dernek yöneticileri, belediye yetkililerine halk pazarlarında sağlığın korunması için önlemlere uyma konusunda özen gösterdiklerini belirttiler. Pazar esnafı temsilcileri dönüşümlü olarak çalışmaktan duydukları endişeleri dile getirerek, sebze ve meyve üreticilerinin ürünlerini farklı bir yerde (Yeşil Pazar) satmaları konusundaki önerilerini tekrarladılar.

Pazar temsilcilerinin dinleyen Gümülcine Belediye Başkanı Garanis, özellikle ilk karantina döneminde ortaya çıkan sorunların ve üreticilerin karşı karşıya kaldıkları mali sıkıntıların çok iyi farkında olduklarını belirtti.

Garanis, belediyenin Kovid -19 salgınının yayılmasını önlemek ve halk sağlığını korumak için gerekli önlemlerin alınarak halk pazarlarının düzgün çalışması ve vatandaşların yeniden pazarlara gidip alışveriş yapmaları konusunda yardımcı olduğunu dile getirdi.

Başkan Garanis ayrıca Rodop Halk Pazarları Üreticileri Derneği yöneticilerine, sebze ve meyve üreticileri için farklı bir yer bulunması talebini de değerlendireceklerini ifade etti.



Haberler


GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler