Anasayfa

13-02-2021
Gümülcine Belediyesi ihtiyaç malzemeleri dağıtacak
Gümülcine Belediyesi, TEVA programı kapsamında yardıma muhtaç vatandaşlara malzeme dağıtımı yapacak.
13 Şubat 2021 Cumartesi

Belediye tarafından yapılan açıklamada, hak sahibi vatandaşların yardımlarını 16 -19 Şubat tarihleri arasında alabileceği belirtildi.

Pazar yerine yakın Çok Amaçlı Merkez'de (Ποέ»υέ»ειτουρέ³ικό Κέ­ντρο) dağıtılacak ürünler arasında kivi, limon, elma, portakal, süt, fasulye, peynir, et, şampuan, duş jeli, bebekler için bez, ıslak mendil gibi ürünler yer alacak.

Hak sahipleri kendilerine bildirilen gün ve saatte yardımları alabilecek. Kronik hastalığı bulunan ve yaşlı olan vatandaşlara söz konusu yardımlar belediye tarafından eve teslim edilecek.

Destekten yararlanmaya gidecek vatandaşların yanlarında kimliklerini ve KEA başvuru belgelerini bulundurmaları gerekiyor. Ürün dağıtımı sırasında vatandaşların maske takmaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Haberler


“AİHM’nin Türk derneği davası kararını memnuniyetle karşılıyoruz”

OPEKEPE skandalı sonrası yeni atamalar

Rodop ilinde orman yangını için “çok yüksek risk” uyarısı

OPEKEPE skandalında iki istifa daha

Yunanistan’da sıcak havalara bağlı “ısı stresi” artıyor

Aynoroz’da Başbakan Miçotakis’e tepki

Yassıköy Belediyesine iki yeni elektrikli iş makinesi

İki azınlık lisesinden gururlandıran mezuniyet tablosu

Avramopulos, hükümetin göçle mücadele planını eleştirdi

OPEKEPE skandalı istifalar getirdi!

Hava değişiyor, yağmur geliyor

Edirne’de Yunan Konsolosluğu önüne siyah çelenk bırakıldı