Anasayfa

15-02-2021
Bulgaristan Başmüftülüğü Gara'daki PKK katliamını kınadı
Bulgaristan Başmüftülüğü, Kuzey Irak'ın Gara bölgesindeki 13 Türk vatandaşının teröristlerce şehit edilmesini kınayarak, Türk halkının acısını en içten şekilde paylaştıklarını bildirdi.
15 Şubat 2021 Pazartesi

Başmüftülükten yapılan yazılı açıklamada, "PKK terör örgütünün kaçırdığı 13 sivil Türk vatandaşını Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde acımasızca katletmesini şiddetle kınıyoruz. PKK bir kez daha gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Şehit kardeşlerimizin mekanları cennet olsun." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin onlarca yıldır terörizmin her türüyle mücadele ettiği vurgulanan açıklamada, "Yüce Allah’a PKK ve tüm terör örgütlerinin kökünün kuruması için dua ediyoruz. Türk halkının acısını en içten şekilde paylaşıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haberler


“AİHM’nin Türk derneği davası kararını memnuniyetle karşılıyoruz”

OPEKEPE skandalı sonrası yeni atamalar

Rodop ilinde orman yangını için “çok yüksek risk” uyarısı

OPEKEPE skandalında iki istifa daha

Yunanistan’da sıcak havalara bağlı “ısı stresi” artıyor

Aynoroz’da Başbakan Miçotakis’e tepki

Yassıköy Belediyesine iki yeni elektrikli iş makinesi

İki azınlık lisesinden gururlandıran mezuniyet tablosu

Avramopulos, hükümetin göçle mücadele planını eleştirdi

OPEKEPE skandalı istifalar getirdi!

Hava değişiyor, yağmur geliyor

Edirne’de Yunan Konsolosluğu önüne siyah çelenk bırakıldı