Anasayfa

20-04-2021
Gümülcine Belediyesinden temizlik uyarısı
Gümülcine Belediyesi, arsa, bahçe ve tarla gibi arazi sahipleri veya kullanıcılarına, yangınlarla mücadele sezonu öncesinde gerekli temizliği yapmaları çağrısında bulundu.
20 Nisan 2021 Salı

Konuyla ilgilli olarak Gümülcine Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 1 Mayıs'ta başlayan ve 31 Ekim'e kadar devam eden yangınlarla mücadele sezonu öncesinde şehir, kasaba ve köylerde bulunan arazilerin, sahipleri veya kullanıcıları tarafından temizlenmesi istendi.

Temizliğin arazi içinde ve arazinin 100 metre çevresinde yapılması gerekiyor. Bu çerçevede şehir, kasaba ve köylerde bulunan arsa, bahçe ve tarlalar ve çevrelerinin, çöp, ot, kullanılmayan eşya ve yangına sebebiyet verecek her türlü şeyden temizlenmesi istendi. Açıklamada, yapılan çağrıya uymayan vatandaşlar hakkında cezai işlem uygulanabileceği ifade edildi.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar Gümülcine Belediyesi Temizlik ve Geri Dönüşüm Müdürlüğü'yle 2531022810 numaralı telefondan ve "n.dermentzi@komotini.gr" elektronik posta adresinden iletişime geçebilir.

Haberler


Burhan Baran’dan ELTA şubelerinin kapatılmasına tepki

Gümülcine Başkonsolosluğundan 10 Kasım’a özel resim ve kompozisyon etkinliği

Yunanistan, hukukun üstünlüğünde Avrupa’da en gerilerde

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’dan Bakan Yardımcısı Kaçafados’a ziyaret

Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden kermes

Kalp doktoru Mümin Hüseyin özel muayenehanesini açtı

Sami Toraman son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Mehmet Hatipoğlu’na son veda

“Trakya’da çiftçiler OPEKEPE sistemindeki hatalar nedeniyle desteklerden mahrum kaldı”

Kara Kuvvetleri, İskeçe’de Seviye 1 Dron üretim birimi kurmaya yöneliyor

Gümülcine’de çiftçiler OPEKEPE bürosu önünde eylem yaptı

Yunanistan’da işsizlik oranı düştü