Anasayfa

11-05-2021
Özgür Ferhat'tan Kudüs ve Gazze'deki olaylarla ilgili açıklama
SİRİZA Rodop İli Koordinatör Vekili ve son seçimlerde partinin milletvekili adayı Özgür Ferhat, Kudüs ve Gazze'de yaşanan ve İsrail güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen saldırılarla ilgili açıklama yaptı.
11 Mayıs 2021 Salı

SİRİZA Rodop İli Koordinatör Vekili Özgür Ferhat, "Çocuklar ellerindeki taşlarla ağır silahlara karşı mücadele veriyorsa, bunu görmezden gelmek dünyanın boynuna vebaldir." dedi.

Özgür Ferhat'ın Kudüs ve Gazze'de yaşanan ve İsrail güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen saldırılarla ilgili yazılı açıklaması şöyle: "Mescid-i Aksa başta olmak üzere, Kudüs etrafında ve Gazze’de insanlık ölüyor. Bir an önce sömürgecilik planının iptal edilmesi, Filistin’e ait topraklardaki insanların can güvenliğinin sağlanması, ateşkes ve barış müzakerelerinin başlaması gerekmektedir. Çocuklar ellerindeki taşlarla ağır silahlara karşı mücadele veriyorsa, bunu görmezden gelmek dünyanın boynuna vebaldir."

Haberler


Zeybek İskeçe Ovası Sulama Projesinin fondan çıkarılmasına tepki gösterdi

Yunanistan’da nüfus hızla azalıyor

TİKA Başkanı Abdullah Eren’den BTTDD Bursa Şubesine ziyaret

Yunanistan’da vatandaşların %72’si ülkede hukukun üstünlüğünün olduğuna inanmıyor

Yassıköy Belediyesinden Anneler Günü’ne özel etkinlik

2026’da çiftçilere 2,2 milyar euroluk destek ödemesi yapılacak

Survivor’da kaza: Yayın ertelendi

Gümülcine’de ücretsiz cilt kanseri taraması

Anneler Günü İskeçe Türk Birliğinde coşkuyla kutlandı

İTB ve GTGB halk oyunları ekipleri Kuzey Makedonya’daki Hıdırellez Şenlikleri’nde sahne aldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Anneler Günü ziyaretleri

Mustafçova’daki hatim etkinliğinde trafik cezası tepkisi