Anasayfa

12-05-2021
İlhan Ahmet'ten Filistin açıklaması
Rodop KİNAL Milletvekili İlhan Ahmet, Filistin'de yaşanan olaylarla ilgili olarak açıklama yayımladı.
12 Mayıs 2021 Çarşamba

Milletvekili İlhan Ahmet, Filistin'de yaşananlarla ilgili olarak, "Özellikle sivillere ve çocuklara yönelik olarak orantısız güç kullanılarak şiddet uygulamak asla kabul edilemez." dedi.

İlhan Ahmet'in açıklaması şöyle: "Filistin halkının kendi kaderini tayin etme hakkı çerçevesinde verdiği demokrasi ve özgürlük mücadelesini, ulus olarak tarihi haklarının iadesi taleplerini destekliyorum.

Bu hak arama mücadelesinin, meşru zeminde yürütülmesine getirilecek herhangi bir engel, uluslararası hukukun ağır bir ihlali olacaktır.

Şiddet, sorunların çözümünde hiç bir surette kabul edilebilir bir seçenek değildir. Özellikle de sivillere ve çocuklara yönelik olarak orantısız güç kullanılarak şiddet uygulamak asla kabul edilemezdir.

Filistin ve Ortadoğu’da barışçıl bir çözüm için çalışanlar, özlenen barış ortamına gerçekten kavuşmanın ancak uluslararası hukukun gereğini yaparak ve aklı selim çözümleri destekleyerek mümkün olacağını unutmamalıdır."

Haberler


Mustafçova Eski Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’in annesi vefat etti

Zeybek’ten İskeçe’de hava kirliliği için acil önlem çağrısı

DEB Partisi’nden müftülük meselesine dikkat çeken video

Akaryakıt destekleri 15 Kasım’a kadar uzatıldı

Atina’daki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda dostluk ve iş birliği mesajı

Bir haftada 4 yeni Batı Nil virüsü vakası

Yeni yağışlı hava dalgası geliyor

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Araç sahiplerine elektronik denetim ve ceza uygulaması

6. Balkan Düşünce Kuruluşları Toplantısı Bulgaristan’da yapılıyor

İsrail Büyükelçiliği bağış için İskeçe’deki bir okulu seçti

Batı Trakyalı Serhat Devecioğlu, İş Yatırım’ın yeni genel müdürü oluyor